Newsbit

VeChain (VET)

VeChain (VET) prijsanalyse 14 januari 2021

VeChain (VET)

Hoe staat de VeChain koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de XLM grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


VeChain (VET) wekelijkse grafiek

VET heeft vorige week een nieuw All Time High bereikt van $0.032265 dus leek het ons weer eens tijd worden om een uitgebreide analyse te gaan maken van de VeChain grafieken. De weekgrafiek staat er prachtig voor. De candle van vorige week is onbeslist, dit kun je herkennen aan de relatief kleine body met aan beide zijden een behoorlijke wick. De huidige candle is nu nog een bearish candle maar laat zien door de enorm lange wick aan de onderkant dat de bulls aardig sterk zijn.

De ema’s beginnen langzaamaan wijder uit elkaar te gaan wat duidt op een trend die toeneemt qua kracht. De rsi is momenteel iets dalende maar bevind zich boven de 70 lijn en ema. Voor alsnog geen reden om je zorgen te maken.

VET weekly chart – Bron: Tradingview

VeChain (VET) dag grafiek

Op de dag grafiek heeft er een retest uit het boekje plaatsgevonden. De laatste high is terug getest en de koers is zijn weg omhoog weer gaan vervolgen. Ook op de dagelijkse timeframe zien we dat de ema’s wijder van elkaar gaan staan. Echter ondervindt de rsi wel iets wat weerstand van de ema maar weet zichzelf nog keurig boven de middenlijn te houden.

Om de mogelijke targets te bepalen hebben we de trend-based fib extension getrokken over de laatste up move inclusief retracement. Wanneer de ATH weer gebroken gaat worden zijn de fib levels 1 en 1.618 de volgende niveaus waar ik naar ga kijken.

VET daily chart – Bron: Tradingview

Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


VeChain (VET) 1 uurs grafiek

Om te kijken wat de VET koers de komende dagen te wachten staat moeten we inzoomen naar de 1 uurs grafiek. Op de 4 uurs grafiek was net te weinig data te vinden om een goede analyse van te maken.

Op de grafiek zien we dat er een rising wedge wordt gevormd, wat een bearish patroon is met een uiteindelijk koersdoel mocht die spelen zo rond het witte block. De ema’s staan in de bear-stand. Echter biedt de ema200 degelijk support aan de koers en draaien de overige ema’s weer bij naar boven. Tevens zien we een mooie structure break (groen gemarkeerd) en heeft de retrace plaatsgevonden op de Fibonacci 0.618.

VET 1h chart – Bron: Tradingview

Conclusie

Op de lagere timeframes zou de rising wedge kunnen gaan spelen zoals we eerder hebben benoemd. Support zou dan gevonden moeten worden rond de $0,021 –$0,022. Echter is het in de optiek van onze analist een redelijke kans dat de rising wedge genegeerd gaat worden. Dan zal de $0,026 – $0,027 geflipt moeten worden naar support zodat VET weer een aanval op de ATH kan gaan doen.

Breekt de ATH dan kunnen we weerstand verwachten rond de volgende Fib levels op de daily chart. Als eerste zal er weerstand ondervonden worden bij de Fib level 1 op $0,039 en daarna kunnen we gaan kijken naar Fib 1.618 op $0,052.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top