DOGE, Dogecoin
Dogecoin

Veelbelovende indicator voorspelt Explosieve Groei van Dogecoin in Februari

Dogecoin (DOGE) heeft sinds december vorig jaar een teleurstellende prijsontwikkeling doorgemaakt. De huidige prijs van Dogecoin ligt op het moment van schrijven op iets minder dan $0,08, een aanzienlijke daling vergeleken met de lokale piek in december, toen de memecoin boven de $0,10 uitkwam. Sinds die tijd is de waarde van DOGE met 23% gedaald.

Volgens de analyse van de gerenommeerde crypto-analist Ali Martinez kan de digitale munt echter een explosieve groei in februari verwachten.

Explosieve groei in Dogecoin netwerk

Crypto-analist Ali heeft onlangs op het socialemediaplatform X een opmerkelijke toename in het aantal adressen binnen het Dogecoin-netwerk gemeld. Op 29 januari werden bijna 250.000 nieuwe wallets toegevoegd aan het netwerk, wat een noemenswaardige prestatie is.

Ali’s tweet laat duidelijk de explosieve groei zien in het aantal nieuwe gebruikers over de afgelopen maanden. Er is een toename van 1.100% in het aantal nieuwe adressen in vergelijking met de week ervoor. Momenteel bevindt de netwerkgroei zich op een historisch hoogtepunt (all-time high, ATH), en overtreft het zelfs de groei die eerder in het begin van 2024 werd waargenomen.

Toenemende adoptie

De toenemende adoptie van het Dogecoin-netwerk is een positief signaal voor de waarde van de munt. Doorgaans leidt een groter aantal gebruikers tot een hogere vraag naar de onderliggende munt, in dit geval DOGE. Deze groei in adoptie zal naar verwachting op termijn resulteren in een stijging van de koers.

Analisten voorspellen daarom dat februari een sterke maand kan zijn voor de prijs van Dogecoin. Voor een positieve trendbreuk is het cruciaal dat de koers van DOGE boven het ondersteuningsniveau van $0,08 blijft.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Dogecoin nieuws

Dogecoin koers stijgt met 20 procent, maar experts waarschuwen voor risico’s
Crypto analist legt uit waarom je nu Dogecoin moet kopen
Gaat de Dogecoin koers richting 1 dollar in deze crypto cyclus?
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC