binance ronaldo
Exchange

Voetbalsuperster Cristiano Ronaldo maakt NFT’s voor Binance

Misschien wel de beste voetballer ter wereld, Cristiano Ronaldo, is een meerjarige marketingovereenkomst aangegaan met het crypto bedrijf Binance.

Binance gaat samenwerken met Cristiano Ronaldo

Als onderdeel van de aangekondigde deal tussen Binance en Ronaldo zullen er in elk jaar meerdere Ronaldo NFT-collecties worden geproduceerd. Deze zullen exclusief op de Binance NFT marktplaats worden uitgebracht.

Samen geven we je de kans om een iconisch stukje sportgeschiedenis te bezitten.

– Zo vertelde Ronaldo gisteren op Twitter.

Ronaldo’s eerste NFT’s zullen naar verwachting later dit jaar in de verkoop gaan.

“Mijn relatie met de fans is erg belangrijk voor mij. Het idee om ongekende ervaringen en toegang via dit NFT platform te bieden, is iets waar ik deel van uit wilde maken.” Aldus Ronaldo in een verklaring.

Beroemdheden in de crypto wereld

Ronaldo is de meest gevolgde persoon op Instagram, met 459 miljoen volgers. Ronaldo is vijfvoudig FIFA-speler van het jaar en heeft in zijn carrière meer dan 770 doelpunten gemaakt. De Portugees is miljardair en slechts 37 jaar oud.

De reacties van fans op het nieuws waren grotendeels positief. Echter waren er een paar minder enthousiast over het nieuws en noemde NFT’s “oplichting” en “waardeloze onzin

Ronaldo’s Binance-deal komt slechts een paar weken nadat het bedrijf aankondigde dat het de aanstaande wereldtournee van muzikant The Weeknd sponsorde. Daarnaast wordt de tournee gesponsord door een NFT-collectie en een donatie van $2 miljoen aan The Weeknd’s XO Humanitarian Fund.

Ironisch genoeg kwamen al deze deals met beroemdheden tot stand toen Binance CEO Changpeng “CZ” Zhao een week geleden tweette dat zijn bedrijf dure sponsormogelijkheden zoals “Super Bowl-advertenties” en “naamgevingsrechten voor stadions” mogelijk had gemaakt. Binance blijft dus enorme uitgaven doen, ondanks een zeer slecht presterende cryptomarkt.

Exchange nieuws

Coinbase lanceert mega advertentiecampagne tijdens NBA-play-offs
Crypto.com stelt lancering in Zuid-Korea uit na toezichtsproblemen
Filipijnse toezichthouder eist dat Apple en Google Binance uit hun app-stores halen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?