Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Voetbalsuperster Cristiano Ronaldo maakt NFT’s voor Binance

Misschien wel de beste voetballer ter wereld, Cristiano Ronaldo, is een meerjarige marketingovereenkomst aangegaan met het crypto bedrijf Binance.

Binance gaat samenwerken met Cristiano Ronaldo

Als onderdeel van de aangekondigde deal tussen Binance en Ronaldo zullen er in elk jaar meerdere Ronaldo NFT-collecties worden geproduceerd. Deze zullen exclusief op de Binance NFT marktplaats worden uitgebracht.

Samen geven we je de kans om een iconisch stukje sportgeschiedenis te bezitten.

– Zo vertelde Ronaldo gisteren op Twitter.

Ronaldo’s eerste NFT’s zullen naar verwachting later dit jaar in de verkoop gaan.

“Mijn relatie met de fans is erg belangrijk voor mij. Het idee om ongekende ervaringen en toegang via dit NFT platform te bieden, is iets waar ik deel van uit wilde maken.” Aldus Ronaldo in een verklaring.

Beroemdheden in de crypto wereld

Ronaldo is de meest gevolgde persoon op Instagram, met 459 miljoen volgers. Ronaldo is vijfvoudig FIFA-speler van het jaar en heeft in zijn carrière meer dan 770 doelpunten gemaakt. De Portugees is miljardair en slechts 37 jaar oud.

De reacties van fans op het nieuws waren grotendeels positief. Echter waren er een paar minder enthousiast over het nieuws en noemde NFT’s “oplichting” en “waardeloze onzin

Ronaldo’s Binance-deal komt slechts een paar weken nadat het bedrijf aankondigde dat het de aanstaande wereldtournee van muzikant The Weeknd sponsorde. Daarnaast wordt de tournee gesponsord door een NFT-collectie en een donatie van $2 miljoen aan The Weeknd’s XO Humanitarian Fund.

Ironisch genoeg kwamen al deze deals met beroemdheden tot stand toen Binance CEO Changpeng “CZ” Zhao een week geleden tweette dat zijn bedrijf dure sponsormogelijkheden zoals “Super Bowl-advertenties” en “naamgevingsrechten voor stadions” mogelijk had gemaakt. Binance blijft dus enorme uitgaven doen, ondanks een zeer slecht presterende cryptomarkt.

Exchange nieuws

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Cryptobeurs FTX overweegt Robinhood over te nemen Cryptobeurs FTX overweegt Robinhood over te nemen
Crypto-platform Bitpanda moet personeel laten gaan Crypto-platform Bitpanda moet personeel laten gaan
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten