XRPBARD
Ripple

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten

XRP presteert al geruime tijd ondermaats. Als het aan voormalig Ripple-directeur Sean McBride ligt, zijn de teleurstellende prestaties van XRP grotendeels te wijten aan de aanhoudende rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

McBride stelt daarom dat het onrealistisch is om op een grote prijsstijging te hopen voordat deze juridische kwestie is opgelost.

Ondanks dat dicht McBride een grote toekomst toe aan Ripple. Hij gelooft dat een definitieve uitspraak van rechter Torres meer duidelijkheid zal bieden. Hierdoor zou Ripple meer samenwerkingen kunnen aangaan met Amerikaanse instellingen, wat een positieve invloed zou kunnen hebben op de prijs van XRP.

Ripple is duidelijk klaar voor snelle groei, zoals blijkt uit het feit dat het bedrijf meer dan 30 Money Transmitter Licenses (MTL’s) heeft verworven voor operaties in de Verenigde Staten. MTL’s zijn vergunningen die bedrijven verplicht zijn te verkrijgen om legaal geldtransfers en betalingsdiensten binnen de VS uit te voeren. Volgens McBride toont dit aan dat Ripple zich serieus voorbereidt op toekomstige ontwikkelingen.

ChatGPT verwacht $5 koers in 2025

Niet alleen de voormalig directeur van Ripple is positief over de toekomst van het bedrijf, maar ook de kunstmatige intelligentie (AI) ChatGPT blijft optimistisch over de vooruitzichten van XRP. Analisten hebben ChatGPT geraadpleegd om te voorspellen wanneer XRP de $5 zou kunnen bereiken, wat een groei van 900% zou betekenen ten opzichte van de huidige waarde.

Het AI-model suggereerde dat deze mijlpaal mogelijk rond 2025 of 2026 kan worden bereikt. Daarbij is ChatGPT het eens met McBride dat een gunstige uitkomst van de rechtszaak en verbeterde macro-economische omstandigheden noodzakelijk zijn voor een dergelijke koersstijging.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers
Ripple CEO uit heftige kritiek richting SEC voorzitter Gary Gensler
Crypto analist voorspelt: XRP koers kan naar $17 stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen