Ripple, xrp
Ripple

Voormalig Ripple directeur: XRP kan $100 waard worden

Hoewel veel Ripple investeerders de hoop lijken te verliezen na de prestaties van XRP de afgelopen maanden, geldt dit niet voor voormalig Ripple directeur, Matt Hamilton. Hamilton schreef op Twitter dat hij verwacht dat de Ripple koers op een dag tot $100 zal stijgen.

“Ik doe geen prijsvoorspellingen. Maar ik zie niet in waarom XRP op een gegeven moment geen $100 zou kunnen bereiken. Het is een kwestie van tijd. Als je in 2009 zei dat Bitcoin $60k zou bereiken, zou je ook uitgelachen worden”, zo schreef Hamilton.

Hamilton blijft Ripple verdedigen

Hamilton werkt tegenwoordig als directeur bij Bittensor. Toch heeft Hamilton nog steeds een hoge dunk van Ripple. Vandaar dat hij het niet kon laten om te reageren nadat een Bitcoin fan een Ripple fan aanviel op Twitter, omdat hij in een video suggereerde dat XRP tot $100 zou kunnen stijgen.

De Bitcoin-fan merkte op dat XRP geen $100 kan bereiken omdat de cryptocurrency “letterlijk waardeloos is in een gecentraliseerde database.” Hamilton reageerde hierop en schreef:

“Gecentraliseerde database? OK, dus toekomstige valuta’s zijn subjectief en niemand heeft een glazen bol. Maar doen alsof je het verschil niet weet tussen een blockchain en een gecentraliseerde database, zal je niet helpen om dingen te beoordelen. De XRP Ledger is gedecentraliseerd.”

De XRP koers is afhankelijk van de uitkomst van de SEC-rechtszaak

De XRP prijs is enorm gedaald sinds het zijn hoogste punt ooit van $3,40 heeft bereikt op 7 januari 2018. De token crashte hard door de rechtszaak die de Securities and Exchange Commission aanspande tegen het bedrijf.

Ondertussen is de toekomst van Ripple en zijn XRP token grotendeels afhankelijk van de uitkomst van deze rechtszaak, die naar verwachting op of vóór 31 maart 2023 zal eindigen.

Als de uitkomst van de rechtszaak in het voordeel is van Ripple, zal de XRP token weer toegevoegd worden op bijna alle crypto exchanges in de Verenigde Staten. Alleen dit al zal zorgen voor een enorme prijsstijging. Als de uitkomst echter niet gunstig is lijkt de kans groot dat de XRP-prijs verder zal crashen. Het zal dus heel erg spannend blijven tot het oordeel van de rechter is geveld.

Ripple nieuws

Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?