Nieuws, Ripple

Voormalig Ripple directrice gaat Amerikaanse uitbreiding Binance leiden

De beheerder van Binance’s nieuwe Amerikaans crypto exchange, BAM Trading Service, heeft een voormalig Ripple directrice aangesteld als CEO.


Ripple directrice gaat Binance U.S. leidinggeven

BAM kondigt vandaag aan dat Catherine Coley is aangesteld als CEO. Ze is verantwoordelijk voor de introductie van Binance US en voor uitbreiding van de exchange in Noord Amerika.

Voordat ze de nieuwe functie kreeg was Coley hoofd van XRP institutional Liquidity bij de in San Francisco gevestigde Blockchain startup Ripple. Voordat ze bij Ripple kwam heeft Coley ook gewerkt bij bankgigant Morgan Stanley in Hongkong en Londen. Hier was ze verantwoordelijk voor de institutionele valutamarkt en internationale betalingen.

Changpeng Zhoa, CEO van Binance zei het volgende over Coley:

“Ik ben ervan overtuigd dat Binance U.S. met Coley’s leiderschap en het toonaangevende technologieplatform van Binance in staat zal zijn om waardevolle diensten aan de Amerikaanse gemeenschap te leveren.”

Coley voegt hieraan het volgende toe:

“Dit is nog maar het begin van een lange reis die voor de boeg ligt, en ik kijk er naar uit om met Binance te werken als een partner om meer potentieel te ontgrendelen voor het blockchain-ecosysteem hier in de VS“.


Amerikaanse gebruikers Moeten Binance U.S. gebruiken

Het nieuws komt een paar weken nadat Binance heeft aangekondigd uit te breiden naar Amerika met de dienst genaamd Binance U.S. Na deze aankondiging is Binance.com gestopt om haar diensten nog aan te bieden in Amerika. De exchange wil dat Amerikanen Binance U.S. gaan gebruiken, die speciaal is opgericht voor de Amerikaanse markt.

Binance voert dit uit door zijn algemene voorwaarden aan te passen. Na 90 dagen (op 12 september 2019), zullen de gebruikers die niet in overeenstemming zijn met de gebruiksvoorwaarden van Binance toegang houden tot hun accounts, maar kunnen zij niet meer handelen. Het tegoed wat op hun account staat kunnen zij er echter, logischerwijs vanaf halen.