Binance stopt met dienen van Amerikaanse gebruikers

De grote en populaire cryptocurrency exchange Binance stopt met het aanbieden van zijn diensten in de Verenigde Staten (VS). De crypto exchange is van plan om een afzonderlijk, volledig gereguleerd fiat-naar-crypto platform te lanceren, speciaal voor de Amerikaanse markt.


Nieuwe voorwaarden

Binance voert dit uit door zijn algemene voorwaarden aan te passen. Na 90 dagen (op 12 september 2019), zullen de gebruikers die niet in overeenstemming zijn met de gebruiksvoorwaarden van Binance toegang houden tot hun accounts, maar kunnen zij niet meer handelen. Het tegoed wat op hun account staat kunnen zij er echter, logischerwijs vanaf halen.


Virtual Private Network (VPN)

Toch zouden gebruikers die een Virtual Private Network, ofwel VPN hebben, gewoon gebruik blijven maken van de diensten van Binance. Echter benadrukt Binance dat niet-geverifieerde gebruikers beperkt zijn tot maximaal 2 Bitcoin (BTC) per 24 uur. Wanneer gebruikers met meer willen handelen, zullen zij een geverifieerd account nodig hebben, of meerdere niet-geverifieerde accounts.


Binance DEX

Het nieuwe platform, Binance DEX, gaat naar verluidt geoblocking gebruiken om de toegang tot de website te blokkeren voor gebruikers in 29 landen.

Dit platform is naar verluidt slechts een eerste stap in het grote plan van Binance. Zo heeft het bedrijf laten weten dat het binnen een aantal jaar 5 tot 10 crypto-exchanges wil lanceren. Dit zullen er dan 2 per continent worden.

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken