Shiba Inu and Supermoon
Shiba inu

Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen

Voyager Digital, de failliete geldschieter van cryptocurrency, blijft grote hoeveelheden cryptocurrencies, waaronder SHIB tokens, overmaken naar Coinbase.

Flinke verkoopdruk

De prijs van Shiba Inu zou de komende weken onder zware verkoopdruk kunnen blijven staan. De failliete cryptocurrency-geldschieter Voyager Digital blijft namelijk grote hoeveelheden aan cryptocurrencies overmaken naar Coinbase. Voyager bezit momenteel nog steeds $631 miljoen aan crypto, waarbij SHIB de op twee na hoogste waarde vertegenwoordigt.

Een aantal uur geleden deelde het blockchain-inlichtingenbedrijf PeckShield namelijk dat Voyager opnieuw cryptocurrencies naar Coinbase heeft gestuurd om de liquiditeit van de exchange te vergroten. PeckShield Alert liet via Twitter weten dat Voyager 300 biljoen SHIB-tokens ter waarde van $3,7 miljoen, evenals 4.000 ETH ter waarde van $6,6 miljoen en 5 miljoen VGX ter waarde van $2 miljoen naar Coinbase had overgemaakt.

Voyager heeft sinds 14 februari 2,24 biljoen SHIB, wat gelijk is aan ongeveer $28 miljoen, overgedragen aan Coinbase. Voorafgaand aan de verkoop van vandaag bezat de failliete cryptogeldschieter nog steeds 6,5 biljoen SHIB, wat gelijk is aan ongeveer $81 miljoen.

Shiba Inu prijsdaling in aantocht?

De prijs van Shiba Inu is sinds het begin van februari aan het dalen. De angst voor een grote uitverkoop door Voyager lijkt momenteel zwaar op het sentiment te drukken. Als Voyager al zijn Shiba Inu-munten, ter waarde van ongeveer $77,3 miljoen, zou verkopen, zou dit een enorme verkoopdruk hebben op de munt en zal de prijs waarschijnlijk dalen.

De ontwikkeling komt op een moment dat Shiba Inu op het punt staat de bètaversie van zijn Layer 2-netwerk Shibarium te lanceren. Dus aan de ene kant is er het potentieel voor een stijging, en aan de andere kant is er het risico van een Voyager-dump die kan leiden tot een daling.

Het is echter nog niet duidelijk of er een uitverkoop komt. Voyager vroeg in juli 2022 het faillissement aan nadat Three Arrows Capital, de vorige geldschieters, $650 miljoen aan leningen niet had terugbetaald. Momenteel vecht BinanceUS voor zijn recht om het bedrijf over te nemen.

Als Voyager zijn Shiba Inu vasthoudt totdat Binance het bedrijf overneemt en groen licht krijgt, kan een uitverkoop worden voorkomen. Onlangs werd bekend dat accounteigenaren van Voyager met een meerderheid van stemmen instemden met de overname door BinanceUS.

De crypto exchange diende in december 2022 een bod van $1,022 miljard in. Echter hebben zowel de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) als de lokale autoriteiten in de staat Texas hebben hun bezorgdheid geuit.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen