Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Voyager Digital ontvangt biedingen die beter zijn dan die van FTX

Het geplaagde Voyager Digital wees op 25 juli een overnamebod van FTX af. Volgens FTX handelde Voyager daarmee in strijd met de belangen van hun gebruikers, die momenteel niet bij hun fondsen kunnen. Voyager zelf geeft aan dat het overnamebod van FTX juist helemaal niet in het voordeel van de gebruikers was. Nu lijkt het erop dat Voyager zijn gelijk haalt.

In gesprek met 20 partijen

De interesse in Voyager Digital is blijkbaar zo groot, dat het leenplatform momenteel in gesprek is met 20 verschillende partijen. Tijdens een verhoor op donderdag 4 augustus geeft Voyager zelfs aan dat er in totaal 88 partijen zijn die hun interesse kenbaar maakten om het platform over te nemen. Op dit moment is het in “actieve discussie” met 20 van die partijen.

Daarmee lijkt het erop dat de beschuldigingen van FTX van tafel kunnen. Volgens FTX handelde Voyager namelijk in strijd met de belangen van hun gebruikers door het aanbod van tafel te schuiven. Nu blijkt dus dat er meerdere partijen zijn die een hoger en beter bod hebben gedaan dan het FTX van Sam Bankman-Fried.

Dat in tegenstelling tot de uitspraken van FTX, dat continu roept dat zij Voyager Digital de beste uitweg hebben geboden. Voyager gaf tijdens het verhoor ook aan AlamedaFTX een zogenaamde “cease and desist” brief te hebben gestuurd, waarin het laatstgenoemde vraagt hun uitspraken terug te nemen en bevestigt dat er betere biedingen zijn voor het bedrijf.

Dubbele overwinning voor klanten van Voyager

Het goede nieuws over de enorme hoeveelheid aanbiedingen die Voyager Digital heeft ontvangen is niet de enige overwinning voor klanten van het bedrijf. De faillissementsrechter heeft namelijk besloten Voyager toestemming te geven om klanten een deel van hun tegoeden terug te geven. Het gaat om een bedrag van 270 miljoen dollar, wat momenteel vaststaat bij de Metropolitan Commercial Bank.

De totale schuld van Voyager Digital komt echter uit op 10 miljard dollar van grofweg 100.000 crediteuren. Voyager is echter niet de enige partij in de industrie die hun gebruikers in de problemen heeft gebracht. Ook Celsius, Three Arrows Capital, BlockFi en anderen hebben hun klanten de afgelopen maanden veel pijn gedaan.

Exchange nieuws

Binance krijgt principiële goedkeuring om in Kazachstan te opereren Binance krijgt principiële goedkeuring om in Kazachstan te opereren
Sam Bankman-Fried: “Teleurstellend dat anderen niet bijsprongen met steun” Sam Bankman-Fried: “Teleurstellend dat anderen niet bijsprongen met steun”
Robinhood wordt aangeklaagd als gevolg van meme-stock drama Robinhood wordt aangeklaagd als gevolg van meme-stock drama
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten