Shib, SHIBA inu
Shiba inu

Voyager Dumpt 1,4 Triljoen SHIB Tokens: Wat Zijn de Gevolgen?

Lookonchain, het vooraanstaande platform voor on-chain analyse, heeft onlangs de beslissing van Voyager Digital in de schijnwerpers gezet om haar crypto-bezittingen op Coinbase te verkopen.

Voyager verkoopt voor $63 miljoen aan crypto

Voyager Digital, het crypto-leenplatform dat recentelijk faillissement aanvroeg, liquideerde in slechts vier dagen 49 verschillende crypto-activa. Dankzij deze verkoopactie wist het platform ongeveer $63 miljoen binnen te halen. Hierbij was de verkoop van 1,4 triljoen Shiba Inu-tokens goed voor bijna $14,4 miljoen.

Naast SHIB omvatte de verkoop ook andere cryptomunten zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Polygon (MATIC) en Decentraland (MANA). Ondanks deze aanzienlijke verkopen beschikt Voyager nog steeds over activa ter waarde van ongeveer $11,3 miljoen, volgens de analyse van Lookonchain.

Mogelijke Verkoopdruk en Toekomstperspectieven voor SHIB

Ondanks de sterke prestaties van SHIB in het recente verleden, laat de munt vandaag een duidelijke dalende trend zien. In de afgelopen 24 uur is de koers met ongeveer 4% gedaald, en sommigen speculeren dat de verkoopacties van Voyager Digital hier deels aan ten grondslag kunnen liggen.

SHIB grafiek
SHIB/USD 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Maar niet al het nieuws is somber. Uit de gegevens van Lookonchain blijkt dat Voyager al zijn SHIB-bezittingen heeft verkocht, waardoor hun voorraad nu volledig op nul staat. Dit kan in de nabije toekomst een verminderde verkoopdruk op de Shiba Inu-token betekenen, een ontwikkeling die door de SHIB-gemeenschap met open armen zal worden ontvangen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?