Shiba Inu (SHIB) Whale
Shiba inu

Zoveel Shiba Inu heb je nodig om miljonair te worden als het zijn all-time high aantikt

Hoewel de meerderheid van de cryptomarkt stagneert, blijft Shiba Inu opvallend sterke koersprestaties op de mat leggen. Sinds het begin van 2023 is de koers van Shiba Inu met 25 procent gestegen en met name de laatste weken is de memecoin goed bezig.

Voor de afgelopen zeven dagen staat er voor Shiba Inu bijvoorbeeld een plus van 14,66 procent op de borden.

Hoeveel Shiba Inu heb je nodig om miljonair te worden?

Wees gewaarschuwd over het feit dat Shiba Inu een memecoin is, wat het koersverloop van de asset extreem onvoorspelbaar maakt. In dit artikel gaan we uitzoeken hoeveel SHIB je nodig hebt om miljonair te worden, als de munt erin slaagt om zijn oude all-time high te bereiken.

Die all-time high staat momenteel op 0,00008191 dollar en werd bereikt op 28 oktober 2021; een paar dagen voordat Bitcoin zijn all-time high van 69.000 dollar bereikte in november.

De huidige koers van Shiba Inu ligt op 0,00001029 dollar. Dat zou betekenen dat investeerders een totaal van ongeveer 12,5 miljard Shiba Inu moeten bezitten om miljonair te worden als de all-time high van 2021 weer aangetikt wordt.

Om zoveel Shiba Inu bij elkaar te krijgen heb je tegen de huidige koersen een bedrag van 124.553 dollar nodig. Dat zal voor de meeste investeerders een iets te grote gok zijn. Er is natuurlijk geen enkele garantie dat SHIB ooit nog zijn all-time high zal aantikken.

Mooie ontwikkelingen voor Shiba Inu

Los van de gekheid rondom het eventuele miljonair worden met Shiba Inu, moeten we toegeven dat het project stappen zet. Zo is de lancering van Shibarium nabij. Shibarium maakt het (als een soort tweede laag op de hoofdblockchain) mogelijk om onder andere smart contracts te implementeren op Shiba Inu.

Daarmee zou het project in theorie de concurrentie kunnen aangaan met het grote Ethereum. Bijvoorbeeld door decentrale exchanges, blockchain games en andere interessante zaken te bouwen op het ecosysteem van Shiba Inu.

Op dit moment is het echter lastig te voorspellen hoeveel vraag er daadwerkelijk is naar dergelijke toepassingen voor Shiba Inu. Vooralsnog is het project een pure memecoin en vooral een grap.

Het valt te bezien in hoeverre investeerders in dit project ook behoefte hebben aan smart contracts en bijvoorbeeld NFTs gaan ontwikkelen voor de blockchain van Shiba Inu.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu en Shibarium: Hoe presteren ze? Een diepgaande analyse
Shiba Inu’s Token Burn: 130 Miljoen SHIB Vernietigd in 24 Uur
Shiba Inu’s Shibarium in de problemen na totale ineenstorting van activiteit
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?
Shiba Inu’s Shibarium in de problemen na totale ineenstorting van activiteit