Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Waarom Februari de maand van Ethereum zal worden

De Ethereum koers consolideert nu al bijna een week rond het gebied van $1.350. Op het moment van schrijven ligt de prijs rond de $1.300 nu de maandelijkse sluiting steeds dichterbij komt. In de onderstaande grafiek is te zien dat ETH zich momenteel in een ‘ascending triangle’ bevindt. Een maandelijkse sluiting boven- of onder de lijnen van dit patroon zou de weg voor de komende maand aan kunnen geven.

ETH vormt een ‘ascending triangle’ patroon – Bron: Tradingview

Februari lijkt een goede maand te worden voor Ethereum

Naast de ascending triangle staan er aankomende maand veel mooie dingen te gebeuren voor Ethereum. Om te beginnen lanceert de CME Group zijn Ethereum-futurescontracten op 8 februari. Zo’n ETH-product zal Ethereum beschikbaar maken voor institutionele beleggers.

Ten tweede heeft de Grayscale Ethereum-trust de onderhandse plaatsing van zijn aandelen bij dezelfde institutionele beleggers geopend. Dit liet het team van Grayscale weten via de volgende tweet.

Ten derde lanceert Galaxy Digital binnenkort verschillende Ethereum-gerichte fondsen. Dit zal, volgens een brief, van start gaan rond midden februari. In de brief stond de volgende reden waarom men in Ethereum zou moeten investeren:

“Slechts vijf jaar na de lancering staan honderden miljarden dollars aan waarde op de Ethereum-blockchain: $130 miljard aan ETH zelf, $20 miljard aan stablecoins en meer dan $20 miljard aan Ethereum-native activa genaamd ERC-20 tokens. Zes applicaties in de DeFi-ruimte zijn nu meer dan $1 miljard waard en genereren tot wel $100 miljoen aan inkomsten op jaarbasis. Galaxy Digital gelooft dat Ethereum een opkomend substraat is voor programmeren en interactie met digitale waarde die in de toekomst alomtegenwoordig zal worden.”

Ten vierde organiseert Consensys op 4 februari een webinar met de titel ‘ETH2 Staking for Institutions’. Zoals de titel aangeeft, is het webinar gericht op ETH2.0-staking voor institutionele beleggers. Deze webinar zal worden uitgevoerd in samenwerking met Microsoft, Ledger en Securosys.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Conclusie

Al met al zullen de komende dagen dus belangrijk zijn voor Ethereum. De maandelijkse sluiting zijn enkelen uren verwijderd. Al bijna een week consolideert ETH zich rond het prijsgebied van $1.300 en zal later vandaag een aandachtsgebied zijn. Ook zal februari een sleutelmaand zijn voor ETH vanwege de 4 bullish-evenementen die we hierboven hebben beschreven.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten