Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Waarom Shiba Inu Klaar is voor een Grote Prijsstijging

De maand juli verliep vrij gematigd voor Shiba Inu (SHIB), maar in augustus tekent zich al een verandering af. Wat is de huidige stand van de Shiba Inu koers en welke trends kunnen we anticiperen?

SHIB koers schiet omhoog

Augustus ging van start met een opvallende rally voor Shiba Inu (SHIB), waarbij de prijs in slechts anderhalve dag van $0,000008 naar $0,000010 steeg – een toename van 15%. Slechts twee dagen later daalde de waarde weer tot rond de $0,000009. Echter, gisteren zagen we alweer een stijging van ruim 10%. Ondanks deze beweeglijkheid, wat duidt op veel speculatie rondom de munt, zijn er diverse positieve signalen die wijzen op een aanhoudende opwaartse trend.

Shiba Inu koers afgelopen 30 dagen
Shiba Inu koers afgelopen 30 dagen – CoinGecko

Allereerst heeft de koers sinds 10 juni een stijgende lijn ingezet, na een langdurige periode van daling. Begin dit jaar stond de koers nog op $0,00014, maar op 10 juni bereikte deze een historisch laagtepunt van net onder de $0,000006.

Positieve ontwikkelingen

Naast de stijgende trend zijn er diverse andere factoren die bijdragen aan het hernieuwde vertrouwen in Shiba Inu. Eén daarvan is de aanstaande introductie van Shibarium, een layer-2 oplossing die de efficiëntie van het platform aanzienlijk belooft te verhogen. Hierdoor zullen naar verwachting tal van nieuwe gedecentraliseerde applicaties (dApps) en financiële oplossingen (DeFi) mogelijk worden. Bovendien hebben zogenaamde ‘SHIB whales’, grote bezitters van de munt, in juli al op deze trend geanticipeerd door miljarden tokens aan te schaffen.

Stijging richting $0,000012 mogelijk

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het project, lijkt het erop dat het optimisme zal voortduren. Dit kan leiden tot het bereiken van nieuwe steunniveaus. Historische prijsgegevens suggereren dat de $0,000012 zone als een weerstand kan fungeren, waarna er potentieel een stijging tot $0,000015 plaats kan vinden.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC