Altcoin Nieuws

Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

De Terra Classic (LUNC) koers is in de afgelopen 24 uur met meer dan 10 procent gestegen, maar wat is hier de reden van? Het lijkt erop dat goed nieuws rond de token burn, die geïntroduceerd is door LUNC-gemeenschap heeft geleid tot een flinke koersstijging. Binance heeft namelijk bekend gemaakt dat het al meer dan 6 miljard LUNC tokens heeft vernietigd. Dat is goed nieuws en heeft een koersstijging van meer dan 10 procent veroorzaakt.

Binance Burn zorgt voor LUNC koersstijging

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Luna Classic token rond de $0,00018037. Dat is ongeveer 11 procent hoger dan een dag geleden. Eerder steeg de Terra Classic koers zelfs even tot een wekelijks hoogtepunt van $0,0001902.

LUNC koers stijgt
LUNC grafiek 4 uur per candle – Bron: Tradingview

Zoals we al zeiden wordt deze prijsstijging waarschijnlijk veroorzaakt door het feit dat Binance, als onderdeel van de 6e batch, meer dan 6 miljard LUNC tokens heeft verbrand (geburned). Dit zorgt ervoor dat Binance tot nu toe ongeveer 20 miljard LUNC-tokens zijn vernietigd in de vorm van handelskosten op Terra Classic spot- en marge-handelsparen.

Altcoin nieuws

Justin Sun: China bereidt “Crypto Comeback” voor
Polygon investeerder verandert $80.000 in $4 miljoen
Polygon koers stijgt naar $1,17 – Analisten verwachten verdere stijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Nieuw rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank in aantocht
Shiba Inu burn rate schiet omhoog met 28385 procent
Mogelijk einde aan renteverhogingen Federal Reserve in maart

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten