prijs stijgt
Persbericht

Wall Street Memes Crypto Presale haalt $100k op in Eerste minuten Na Lancering , De Volgende Pepe Coin of Dogecoin?

In enkele minuten meer dan $100.000,- ophalen, het is niet voor elke cryptomunt weggelegd, maar Wall Street Memes kreeg het in de ochtend van 26 mei voor elkaar. 

De nieuwe meme coin werd in een presale gelanceerd en met de grote community die het project al volgde, duurde het niet lang voordat de hype begon. Daarmee kijken sommige crypto traders al een stukje verder, is dit de volgende Pepe Coin of Dogecoin? 

>>> Direct naar de Wall Street Memes website <<< 

Crypto Presale van Wall Street Memes

De crypto presale mag dan nog maar net geopend zijn, laten we alvast een kijkje nemen naar het eind van de presale. Daarvoor zullen er eerst 30 fases afgewerkt moeten worden. 

Elke fase heeft zijn eigen prijs en bij elke nieuwe fase die start zal de prijs dan ook iets verhoogd worden. Als alle tokens verkocht worden, zal de token $0,0337 kosten terwijl je deze in de eerste fase kunt verkrijgen voor $0,025. 

Aan elke fase zit een maximaal aantal tokens dat verkocht kan worden, dit is bij de eerste 14 fases 20 miljoen tokens. Vervolgens stijgt dit aantal tokens per fase door naar 100 miljoen tokens in de laatste fase. 

In totaal zijn er één miljard tokens beschikbaar voor de presale van de totale voorraad van 2 miljard tokens. De hard cap van het project is $30,5 miljoen dus voorlopig zal de presale waarschijnlijk nog niet uitverkopen. 

Meme coin markt kan nieuwe impuls gebruiken

Wall Street Memes is op een mooi moment gelanceerd want de meme coin markt kan wel weer een nieuwe impuls gebruiken. Weken geleden waren er grote stijgingen in de markt toen Pepe coin gelanceerd werd, maar de afgelopen dagen ligt het wat stil. 

Dat terwijl het er op begon te lijken dat juist nieuwe meme coins die een andere meme dan de bekende Doge-meme gebruikten het goed gingen doen. Pepe coin was de aanstichter, maar daarna volgende ook nog coins als TURBO, SPONGE en nog veel meer. 

Een nieuwe cryptomunt die goed presteert, kan de rest van de markt meenemen in deze stijging en zo zorgen voor een veel groter effect. 

>>> Direct naar de Wall Street Memes Presale <<< 

Waarom kan Wall Street Memes dit veroorzaken? 

Dat alle lichten op groen lijken te staan voor de token van Wall Street Memes om te ontploffen komt door een aantal factoren. Zo is er een enorme community die direct al geïnteresseerd is in de coin en heeft het een airdrop in de planning staan. 

Om mee te doen met de airdrop heb je WSM tokens nodig wat de vraag naar de tokens nog verder verhoogd. De airdrop, gecombineerd met het feit dat de tokens op het begin goedkoper zijn, kan al snel veel hype gaan genereren voor het project. 

Als die hype zich aanhoudt tot de presale uitverkocht is, kan de eerste listing van het project voor een flinke prijsstijging zorgen. Een eerste listing houdt in dat de token beschikbaar wordt bij één of meerdere crypto exchanges

Vanaf dan kunnen crypto traders de token nog gemakkelijker inkopen zonder gebruik te maken van een wallet. Dit kan de vraag verhogen, maar het biedt ook voor presale investeerders de eerste mogelijkheid om de token te verkopen. 

Dat betekent dat er voor het eerst een natuurlijke koers zal ontstaan waardoor de prijs dus ook kan gaan stijgen.

Hoe koop je WSM in de presale? 

Zelf meedoen met de presale van Wall Street Memes is niet moeilijk, het enige wat je nodig hebt is een crypto wallet en Ethereum, USDT of Binance Coin. Eén van die coins ruil je namelijk in voor de WSM tokens. 

Dat doe je via de website van Wall Street Memes. Daar koppel je eerst de wallet met het platform en kies je vervolgens hoeveel tokens je wilt kopen. Om de transactie te voltooien, moet je nog bevestiging geven in je wallet zelf. 

De tokens zijn te claimen vanaf het moment dat de presale eindigt. Zo heb je de tokens in jouw bezit zodra de token gelist wordt. 

>>> Zelf WSM Tokens Kopen <<<