Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Wanneer zal Shiba Inu een nieuwe all-time high bereiken?

De Shiba Inu (SHIB) cryptocurrency doorloopt een uitdagende periode. Op het moment van schrijven ligt de prijs rond de $0,0000072, en de beweging de afgelopen weken is beperkt geweest, zeker als je het vergelijkt met munten zoals Solana (SOL). Veel fans van de munt, die zichzelf de ‘SHIB Army’ noemen, vragen zich af wanneer de volgende opwaartse trend zich zal aandienen.

Shiba Inu prijsvoorspelling voor 2050

Er was optimisme dat Shibarium, de langverwachte schalingsoplossing, meer dynamiek zou toevoegen aan de waarde van de token. Ondanks dat het project tot nu toe succesvol is, heeft de munt niet de verwachte prijsstijgingen laten zien.

Echter, volgens analyses van het blockchain-platform CoinCodex is er op de lange termijn nog steeds veel potentie. Zij voorspellen dat de SHIB-prijs met maar liefst 3.600% kan stijgen vanaf het huidige niveau en dat de munt mogelijk een waarde van $0.0001 zou kunnen bereiken tegen 2050.

Deze voorspelling impliceert een marktkapitalisatie voor het project van zo’n $59 miljard, uitgaande van het huidige aantal in omloop zijnde tokens. Het is echter belangrijk op te merken dat sinds de introductie van Shibarium het “burnen” (verbranden) van tokens plaatsvindt, wat de totale circulatie van tokens en daardoor ook de marktkapitalisatie kan verlagen.

Verbranden van SHIB tokens

In de laatste maand zijn er meer dan 2,32 miljard SHIB tokens verbrand via 426 transacties. Dit indrukwekkende aantal ligt echter 59,34% lager dan de maand ervoor, toen er een record van 5,71 miljard tokens werd vernietigd. Het is noemenswaardig dat Koyo Token (KOY) op 22 september alleen al verantwoordelijk was voor het verbranden van 191,53 miljoen SHIB tokens. Sinds de deelname van Koyo Token in maart 2023, zijn in totaal 9,68 miljard tokens van de markt gehaald.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.