Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Warner Music Group maakt samenwerking met Splinterlands bekend

Warner Music Group heeft aangekondigd dat ze een samenwerking aangegaan zijn met de ontwikkelaar van verzamelkaartspelletjes met een fantasiethema: Splinterlands.


Mogelijkheden voor creëren en ontwikkelen blockchain-games

Gezamenlijk zullen de bedrijven gaan kijken naar de mogelijkheden om iets aan te bieden voor WMG-artiesten om blockchain-games in arcade-stijl te creëren en te ontwikkelen.

WMG betrad slechts een maand geleden nog voor het eerst de NFT- en Metaverse-rijk door een samenwerking aan te gaan met The Sandbox. Het doel van die betreffende samenwerking is om WMG-artiesten een nieuwe uitlaatklep aan te bieden, waarmee zij hun fans kunnen betrekken. WMG zei het volgende:

“Door met Splinterlands samen te werken om op deze manier aangepaste tokenized-games te bouwen, ontsluiten we nieuwe inkomstenstromen voor onze artiesten die interesse hebben in de ruimte, terwijl we de rol van fandom en community vergroten.”


Wil jij crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Blockchain Videogame Splinterlands

In 2018 is Splinterlands opgericht. Zij zijn de maker van een gelijknamige blockchain videogame, dat een één-op-één vechtspel is. Spelers kunnen in de game hun kaarten kopen, verkopen en verhandelen. De transacties die daarbij uitgevoerd worden, worden op de blockchain van Hive vastgelegd.

De videogame heeft inmiddels al een grote naam voor zichzelf kunnen ontwikkelen, gezien het feit dat de game momenteel circa 1.8 miljoen geregistreerde gebruikers heeft. Dagelijks spelen zo’n 450.000 spelers de blockchain videogame.

Naar verluidt heeft het videospel onlangs de mijlpaal van maar liefst 1 miljard gevechten overschreden. Hiermee is het naar verluidt één van de meest populaire blockchain videogames van het moment, volgens gegevens afkomstig van DAppradar.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten