grafiek
Persbericht

Wat is de meest veelbelovende crypto 2022 – Top 5 Veelbelovende Cryptomunten

Als investeerder ben je altijd op zoek naar een product dat veelbelovend is en in de toekomst meer waard zal worden als het die belofte in gaat lossen. Ook voor iedereen die in crypto investeert, is het enige doel; investeren in de meest veelbelovende cryptomunten. 
Klinkt makkelijker dan het is, je moet in de wereld van cryptocurrency je namelijk door duizenden munten heen werken voordat je pas aankomt bij echt veelbelovende nieuwe crypto 2022. Lees snel verder en bekijk onze Top 5 Veelbelovende Crypto 2022.

Top 5 Veelbelovende Crypto 2022 – Nieuwe Veelbelovende Cryptocurrency

  1. Tamadoge (TAMA) – Play-to-Earn Metaverse met hoge verwachtingen 
  2. Battle Infinity (IBAT) – Nieuw Fantasy Sports Gaming platform op blockchain-technologie
  3. Lucky Block (LBLOCK) – Meest veelbelovende crypto 2022 voor NFT’s
  4. DeFi Coin (DEFC) – Veelbelovende nieuwe cryptomunten binnen DeFi-sector
  5. Ethereum (ETH) – Nieuwe ontwikkelingen maken dit tot meest veelbelovende cryptomunten met hoge marktwaarde

Nu naar de meest veelbelovende cryptocurrency

Top 5 Veelbelovende Crypto 2022 – Nader Belicht

Elke cryptomunt heeft zijn eigen voor- en nadelen en daar kijken we in het volgende deel van dit artikel na. Wat maakt het dat juist deze 5 veelbelovende cryptomunten wat ons betreft tot de meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 hoort. 

Hiervoor kijken we naar de ontwikkelingen die de cryptomunt gepland heeft en in hoeverre de munt nu al in waarde gestegen is. Ook kom je meer te weten over eventuele speciale mogelijkheden rondom de munt, zoals een voorverkoop voor lagere prijzen. 

1. Tamadoge (TAMA) – Play-to-Earn Metaverse met hoge verwachtingen 

De cryptomunt Tamadoge is nog maar net gelanceerd, maar toch al wel een succes te noemen. Het begon met een beta sale, maar de 2 miljoen dollar die daarmee opgehaald moest worden, was zo binnen. Er is nu een volgende fase van de voorverkoop begonnen, waarin de prijs gestegen is, en dat zal blijven doen tot het eind van 2022.

De voorverkoop van de munt werkt verder namelijk met batches die omstebeurten uitgebracht worden. Bij elke batch stijgt de prijs iets om vroege investeerders een voordeel te gunnen. Het idee is dat na de voorverkoop de munt beschikbaar zal zijn bij centrale en decentrale exchanges en dat er een natuurlijke koers kan ontstaan. De hoop is er voor de investeerders op gevestigd dat de prijs daarna nog verder zal stijgen. 

Het platform van Tamadoge wordt een Play-to-Earn Metaverse met een aantal leuke extra’s die we nog niet vaak tegengekomen zijn. Je speelt vanaf het begin met een eigen Tamadoge, dat is je eigen digitale hond, net als dat je vroeger een Tamagotchi kon hebben. Deze hond moet je te eten geven en opvoeden tot deze volwassen is. Zodra de hond volwassen is kun je er mee strijden tegen andere Tamadoges, als je wint krijg je punten voor de maandelijkse ranglijst.

Op basis van die maandelijks ranglijst worden de beloningen uitbetaald in TAMA tokens. Deze tokens kun je vervolgens verkopen of gebruiken in de TAMA store om items voor je Tamadoge te kopen. De TAMA store zorgt er op een innovatieve manier voor dat er steeds minder Tamadoge tokens beschikbaar zullen zijn. Van elke aankoop in die winkel wordt er 5% geburnd, gaat er 60% naar de Play-to-Earn pools en 35% wordt er gebruikt voor marketing. De 5% munten die geburnd worden komen nooit meer terug in het netwerk, hierdoor is de munt een deflatoire token, een munt waarvan er steeds minder beschikbaar zullen zijn waardoor de prijs zou moeten stijgen. 

Nu naar Tamadoge

2. Battle Infinity (IBAT) – Nieuw Fantasy Sports Gaming platform op blockchain-technologie

Een andere veelbelovende nieuwe cryptomunt is Battle Infinity, een token gericht op een eigen fantasy sports gaming platform. Dit gehele platform wordt ontwikkeld op basis van blockchain-technologie, waardoor het eerlijker en transparanter is. Naast het fantasy sports platform, de IBAT Premier League, heeft Battle Infinity nog 5 andere applicaties, zoals een eigen staking platform, decentrale exchange en een winkel om NFT’s in te kunnen verhandelen.

Battle Infinity heeft in korte tijd al veel investeerders binnengehaald met de voorverkoop die ze tot voor kort deden. Tijdens deze presale werd de hardcap van 16.500 BNB al in 24 dagen gehaald, terwijl er 90 dagen voor ingepland waren. Daardoor is er ook achter de overige ontwikkeling van deze munt meer tempo gezet. Zo is de munt inmiddels beschikbaar op PancakeSwap en komt hij binnenkort ook op centrale exchanges terecht. 

Met alle ontwikkelingen die nog moeten komen, het grote enthousiasme dat beleggers al getoond hebben in deze munt en de listings bij veel exchanges, kan het bijna niet anders dan dat Battle Infinity een goede tijd tegemoet gaat en winst kan gaan opleveren voor de investeerders die er op tijd bij waren. 

Nu naar Battle Infinity

3. Lucky Block (LBLOCK) – Meest veelbelovende crypto 2022 voor NFT’s

De cryptomunt Lucky Block is iets eerder uitgekomen dan de munten hierboven en is dan ook al een stukje verder in de ontwikkeling van het netwerk. Lucky Block heeft het netwerk onlangs omgebouwd naar een NFT Competitie platform, waar je mee kan doen aan bepaalde prijstrekkingen door een NFT in de collectie te kopen waar je in geïnteresseerd bent. 

Door dit nieuwe platform en het lanceren van een token die geschikt is voor centrale exchanges heeft Lucky Block grote stappen gezet richting een betere toekomst. De munt is op steeds meer plekken beschikbaar en heeft nu zowel een token op de blockchain van Binance als op de blockchain van Ethereum. 

Zodra er een bridge tussen deze twee tokens komt, zullen ze dezelfde prijs kennen. Vanaf dat moment is Lucky Block echt goed te verhandelen op centrale exchanges en zullen er ook steeds meer investeerders bijkomen. 

Nu naar Lucky Block

4. DeFi Coin (DEFC) – Veelbelovende nieuwe cryptomunten binnen DeFi-sector

Anders dan de munten hierboven richt DeFi Coin zich volledig op de Decentralized Finance sector. Een sector waarin je cryptomunten tegen elkaar kunt ruilen, maar ook andere financiële producten hebt als staking, yield farming en leningen. DeFi Coin heeft ook een eigen DeFi platform genaamd DeFi Swap.

Op het DeFi Swap platform heb je bijvoorbeeld de kans om DeFi Coin te staken voor 75% rente per jaar. Zo kun je een flink inkomen opbouwen als je de munten hier een bepaalde tijd vast laat staan. De munt steeg flink in prijs toen het langverwachte platform uitkwam en dat kan zomaar eens opnieuw gebeuren als er nieuwe functies gelanceerd worden. 

Nu naar DeFi Coin

5. Ethereum (ETH) – Nieuwe ontwikkelingen maken dit tot meest veelbelovende cryptomunten met hoge marktwaarde

Hierboven staan cryptomunten met een relatief lage marktwaarde, maar er zijn natuurlijk ook veelbelovende cryptomunten die al wel een grote marktwaarde hebben. Het beste voorbeeld hiervan is Ethereum, zij zijn al tijden bezig met een grote update van hun netwerk naar Ethereum 2.0 waardoor de munt sneller transacties moet kunnen verwerken, minder transactiekosten kent en ook vriendelijker is voor het klimaat doordat er minder energie gebruikt hoeft te worden. 

De verwachting is dat bij het lanceren van Ethereum 2.0 er een flinke stijging zal zijn in de prijs vanwege deze positieve ontwikkelingen. Momenteel is Ethereum al op Bitcoin na de meest waardevolle cryptomunt, maar met deze ontwikkelingen willen ze de positie van ‘s werelds grootste cryptomunt aan gaan vallen. Jij kan daar onderdeel van worden door ook te investeren in Ethereum en de munt alvast binnen te halen voordat de rest van de ontwikkelingen doorgevoerd worden. 

Hoe vind je zelf de meest veelbelovende nieuwe cryptomunten 2022?

Zelf de meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 vinden, is moeilijker dan je denkt. Je hebt namelijk de keuze uit duizenden munten en over al deze verschillende cryptocurrency vind je enorm veel informatie online, je mist alleen vaak één stukje informatie: Wat is betrouwbaar, en wat niet? 

Om toch de meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 te vinden zijn er een aantal zaken die je in de gaten kan houden. Hieronder vind je deze aspecten.

Volg social media – Wat is de meest veelbelovende crypto

Gebruik je social-media kanalen ook voor het volgen van crypto en het vinden van veelbelovende crypto projecten. Door betrouwbare accounts of individuen te volgen, kun je veelbelovende nieuwe crypto 2022 vinden en deze vervolgens analyseren. 

Een munt kan er prachtig uitzien, maar het gaat er natuurlijk om dat de munt je iets op gaat leveren en in je portfolio past. Door een goede analyse te doen op het product zelf, de historische data en het laatste nieuws kun je beter inschatten of je een goed gevoel bij de investering hebt of niet. 

Kijk naar andere investeerders – Wat zijn veelbelovende cryptomunten

Op sommige platformen kun je de portfolio’s van andere, succesvolle, investeerders vinden en eens een kijkje nemen. Zo kun je voor je eigen portfolio inspiratie op doen en kijken of er een veelbelovende crypto 2022 tussen zit die mogelijk bij jouw portfolio hoort. Een broker die dit aanbiedt, is bijvoorbeeld eToro, een platform met de copy trading tool, waarmee je precies kan doen wat hier boven staat.

Hoe koop ik zelf de meest veelbelovende crypto 2022 – In 5 stappen

Investeren in de meest veelbelovende crypto 2022 is in veel gevallen gemakkelijk bij een exchange of een broker. Munten die nog zo nieuw zijn als de nummer 1 uit onze lijst kunnen nog niet zomaar bij een exchange gekocht worden, zo moet je Tamadoge via een presale binnen halen. 

In het stappenplan hieronder loodsen we je door alle stappen die jij moet doorlopen voordat je kan beginnen de handel in veelbelovende nieuwe cryptomunten. 

Stap 1: Download een wallet

Als eerste heb je een wallet nodig als je die nog niet hebt. Deze wallet moet het blockchain-netwerk van Ethereum ondersteunen. Je kunt namelijk alleen Tamadoge kopen als je Ethereum of USDT in je wallet hebt staan. 

Stap 2: Vul de wallet met Ethereum of USDT

Nu je de wallet hebt en dus ook het adres van de wallet kunt gebruiken, is het mogelijk om de wallet te vullen met Ethereum of USDT. Als je dit nog niet hebt, kun je deze eerst bij een broker inslaan, of deze kopen via de website van Tamadoge zelf. 

Stap 3: Verbind je wallet met het platform

Tijd om de wallet met de website van Tamadoge te verbinden. Hiervoor klik je op de knop ‘Connect Wallet’ en geef je in je wallet toestemming voor de verbinding. Vanaf dan kun je vanuit je wallet gaan investeren, maar hier zit altijd nog een extra beveiliging achter. 

Stap 4: Koop Tamadoge tokens

Kies het aantal tokens dat je in de voorverkoop wilt kopen en voltooi de transactie. Als je deze bevestigd in de app van je wallet kun je de tokens claimen zodra de voorverkoop afgelopen is. 

Conclusie – Wat is de meest veelbelovende cryptocurrency? 

De meest veelbelovende cryptocurrency van het moment is Tamadoge. Deze meme coin heeft zichzelf in korte tijd ontwikkeld en is uitgegroeid tot de meme coin die een echte toepassing voor de munt gaat brengen. Zo wil het meerdere applicaties ontwikkelen, met daarbij een eigen Metaverse waar je crypto in kunt verdienen. 

Doordat er nog zoveel ontwikkelingen gepland staan, de munt nu nog vrij voordelig te verkrijgen is en de basis van de munt goed is, zal de prijs nog flink kunnen stijgen. 

Veelgestelde vragen over de meest veelbelovende cryptocurrency

Wat is de meest veelbelovende crypto?

De meest veelbelovende crypto is Tamadoge. Deze cryptomunt is nog alleen verkrijgbaar in een voorverkoop, maar die verkoopt in hoog tempo uit. Zodra de munt op andere exchanges beschikbaar wordt, zal de prijs van de munt nog verder kunnen stijgen. 

Wat is veelbelovende crypto 2025? 

Veelbelovende crypto 2025 zijn een mix van nieuwe munten zoals Tamadoge en Battle Infinity, maar ook munten die zich al bewezen hebben zoals Ethereum. Als een grote munt nieuwe ontwikkelingen aangaat, kan de munt verder stijgen en in het voorbeeld van Ethereum, doorstoten om nog dichter bij Bitcoin te staan.