Newsbit

Loki.Article

Wat is Loki?

Loki.Article

Loki is een op privacy gericht netwerk dat haar gebruikers in staat stelt om privé zowel te handelen als te communiceren via het internet. Om dit mogelijk te maken biedt Loki een reeks tools aan waarmee gegarandeerd kan worden dat de maximale hoeveelheid anonimiteit ten alle tijden wordt behouden tijdens het browsen, maar ook tijdens het uitvoeren van transacties en het online communiceren.


Veiligheid en privacy staat voorop

Het netwerk biedt een plek aan voor nieuwe privé en veilige methoden voor interactie op het internet waar ook op privacy gerichte applicaties (apps), zoals berichtenservices, fora, online marktplaatsen en sociale mediaplatforms op kunnen worden gebouwd en gehost.

Om de (online) anonimiteit ten alle tijden te kunnen garanderen heeft Loki het ‘Lokinet’ ontwikkeld. Dit is een unieke, door de blockchain-aangedreven en tevens gestimuleerde onion router. Dit stelt gebruikers in staat om anoniem te browsen op het internet en diverse privéwebsites te kunnen bezoeken en wanneer gewenst zelfs te kunnen hosten. Hierdoor blijft het IP-adres van de gebruikers altijd gewaarborgd.

Hiernaast heeft Loki de tool ‘Blink’ ontwikkeld, die wereldwijde directe betalingen mogelijk maakt zonder in te leveren op privacy. Betalingen worden binnen een seconde verwerkt.

Om het online communiceren te beveiligen, heeft Loki de tool ‘Session’ ontwikkeld, dat een end-to-end gecodeerde berichtendienst omvat. Deze tool is zo ontworpen dat het geen metadata zoals de IP van de gebruiker of de timestamps van berichten over het internet verstuurt. Gebruikers ontvangen hierdoor ten alle tijden volledige privacy.

Tot slot doen diverse serviceknooppunten het zware werk op het Loki-netwerk. Zij krijgen hiervoor een aanzienlijke financiële beloning voor de door hun geleverde inspanningen. Hierdoor tracht Loki naar een zo veilig mogelijk netwerk. Door gebruik te maken van Loki’s ‘Service Nodes’, kunnen diverse services worden gehost, SNApps worden uitgevoerd en kan door het gehele Lokinet worden gebrowsed.


Waar wordt Loki verhandeld?

Loki wordt op het moment van het artikel verhandeld voor circa $0.387 op diverse cryptocurrency exchanges, zoals:

  • Binance Dex
  • Bihodl
  • Cryptowolf
  • Kucoin
  • Tradeogre

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top