Newsbit

Bitcoin

Wat kunnen we dit weekend verwachten van de Bitcoin koers?

Bitcoin

De Bitcoin prijs daalde vandaag voor de tweede keer deze week onder de $9.000. Echter zien we dat traders het nog steeds als een kans zien om te kopen bij elke dip.

Rond 9 uur ‘s ochtends daalde de Bitcoin koers tot een dagelijks dieptepunt van $8.840. Het lijkt er dus op dat kopers elke dip onder de $9.000 kopen waardoor het niveau vooralsnog gehandhaaft wordt. Echter, als de koers tot onder de $8.800 daalt zou de Bitcoin prijs kunnen dalen naar de 200 daagse MA dat rond de $8.325 ligt. Als daar ook geen ondersteuning wordt gevonden kan de koers verder dalen tot $7.400.

Bitcoin koers daalt tot $8.840 – Bron: Tradingview

Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Bitcoin investeerders wachten af

Bitcoin investeerders zijn gewend aan milde prijsdalingen in het weekend, omdat het handelsvolume dan doorgaans afneemt. Het is ook mogelijk dat grotere handelaren even vanaf de zijlijn toekijken na het vervallen van de BTC-futures en opties van $1,06 miljard. Dit zullen waarschijnlijk blijven doen totdat deze maand is afgesloten.

De markt bevindt zich op dit moment in een vrij neutrale zone. Zoals we gezien hebben heeft het vervallen van de opties geen betekenisvolle impact gehad op de Bitcoin koers. Dit komt waarschijnlijk om dat de meeste call-opties waren gericht op $10.000 of hoger.

Op dit moment lijkt het dat handelaren niet bereid zijn om nieuwe posities te openen dit weekend. Ook de negatieve prestaties van de financiële markten van vrijdag zouden Bitcoin investeerders misschien hebben afgeschrokken. Dit aangezien de correlatie tussen de aandelenmarkt en Bitcoin relatief hoog blijft.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top