Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Wat zeggen analisten nadat de Ethereum Prijs met 26% is gecrasht?

Na een geweldige koersstijging, waarin Bitcoin de $12.000 en Ethereum de $410 bereikte, volgde een extreme correctie. De Bitcoin koers crashte in vijf minuten tijd met $1.500. De Ethereum koers crashte zelfs met 26 procent.

ETH prijs crasht met 26% – Bron: Tradingview

Deze extreme volatiliteit veroorzaakte een schok op de hele cryptomarkt. Volgens een handelaar werden in een periode van vijf minuten tijd voor meer dan $1 miljard aan Bitcoin en Ethereum-futuresposities geliquideerd.

Analisten proberen de enorme crash te verklaren en zeker ETH is interessant. De Ethereum prijs daalde op sommige exchanges namelijk in een paar minuten tijd met meer dan $112, wat 26% is.


Wat komt er nu voor Ethereum?

Ondanks de enorme crash blijven veel analisten optimistisch over Ethereum. Een bekende handelaar vertelt dat het positief is dat de Bitcoin koers boven de $10.500 bleef en de Ethereum prijs boven de $360. Dit omdat beide prijzen belangrijke ondersteuningsniveaus zijn.

Voor nu is het belangrijk dat de munten vandaag boven de ondersteuningsniveaus sluiten. Als dit gebeurd dan ziet het er nog steeds zeer positief uit voor beide munten.

Dit optimisme werd herhaald door een andere analist, die de grafiek hieronder deelde. Het laat zien dat de extreme crash die ETH naar $303 liet zakken, snel werd opgekocht door investeerders. Het lijkt er dus op dat de investeerders de koersdaling zien als een buitenkansje om goedkoop ETH tokens op te pakken.

De analist vertelt dat dit een teken is dat Ethereum in een bull markt blijft, wat betekent dat deze daling slechts een tijdelijke tegenslag is.

De fundamenten blijven aantoonbaar positief voor Ethereum. Volgens DeFiPulse bedroeg de waarde van tokens die waren opgesloten in gedecentraliseerde financiële toepassingen voor het eerst slechts $4 miljard. Sinds het begin van het jaar is dit gestegen met ongeveer 600%.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten