Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Wéér nieuwe ontwikkelingen in de Ripple rechtszaak

Volgens een recente motie is de SEC van mening dat na de recente uitspraak van het weekend, documenten zoals de e-mails van Hinman uit 2018 en de notitie van Estabrook als irrelevant kunnen worden beschouwd, eraan toevoegend dat het de inhoud van beide documenten niet openbaar hoeft te maken.

“Het bevel beantwoordt elke vraag of de interne documenten van de SEC relevant zijn voor de wetenschapper van de individuele beklaagden. Ze zijn irrelevant”, zei de SEC in haar recente motie.”


SEC: Ripple was op de hoogte van juridische status

In reactie op de uitspraak van de rechtbank dat de SEC moet bewijzen dat zowel Brad Garlinhouse als Chris Larsen op de hoogte waren van de juridische status van XRP en toch de gevolgen ervan negeerden, merkte de SEC op dat het alleen 1 voorbeeld hoeft te tonen om het feit te bevestigen dat het duo wist dat XRP een security was.

Volgens de SEC wisten de oprichters van Ripple wel degelijk dat de XRP token als security gezien zou worden door de SEC. Volgens de SEC bewijzen de opmerkingen van de eigenaars dat ze op de hoogte waren van de juridische status van Ripple.

Ripple krijgt nu weer tijd om op de aantijgingen van de SEC te reageren. Rechter Sarah Netburn zal een reactie van Ripple moeten krijgen voordat hij over de motie beslist.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Wanneer eindigt de rechtszaak?

De rechtszaak blijft maar door slepen en dat doet XRP investeerders geen goed. Hoewel veel investeerders eerst dachten dat de rechtszaak minder dan een paar maanden zou duren, bleek dat slechts een illusie. De zaak duurt nu al meer dan een jaar lang vanwege een reeks moties die door beide partijen zijn ingediend.

Deze vertragingen hebben Ripple beleggers veel pijn gedaan. Zeker toen duidelijk werd dat crypto exchanges die gevestigd zijn in Amerika de XRP token moesten delisten.

Analisten verwachten dat de zaak vóór 18 november 2022 wordt afgerond. Het zou ook goed kunnen zijn dat de zaak sneller eindigt. Dit zou kunnen gebeuren als er een schikking getroffen wordt. Wanneer de zaak goed uitpakt voor Ripple zou dit een enorme XRP prijsstijging kunnen veroorzaken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten