Persbericht

Welke Crypto Gaat Stijgen in 2023? Investeer in Nu in de top 5 Cryptos Die gaan Stijgen

Het moet het jaar van de wederopstanding van de crypto koersen worden; 2023. Na alle problemen in 2022 en het grote waardeverlies waar eigenlijk alle cryptomunten mee te maken hebben gehad is het tijd voor de markt om weer te gaan stijgen. 

Of de gehele markt die stijging weet te vinden is natuurlijk nog afwachten, maar er zullen ongetwijfeld een aantal munten zijn die het goed gaan doen. De markt is afhankelijk van ontwikkelingen zoals we die gezien hebben bij FTX, Terra Luna en Celsius. 

Deze projecten kwamen door uiteenlopende oorzaken in grote problemen terecht en hebben gezorgd voor een groot wantrouwen in de markt. Hieronder vind je enkele cryptomunten die het vertrouwen komend jaar weer hopen te gaan herstellen. 

>>> Nu naar de Play-to-Earn Presale van 2023! <<< 

Top 5 Crypto Stijgers in 2023

  1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Grootste Play-to-Earn stijger 2023
  2. Fight Out (FGHT) – Move-to-Earn Crypto Die Gaat Stijgen Na Presale 
  3. Dash 2 Trade (D2T) – Crypto Dashboard waarmee jij in 2023 winst kan maken
  4. C+Charge (CCHG) – Duurzame Crypto Stijger voor laadstations
  5. RobotEra (TARO) – Nieuwe Metaverse op planeet met robots

Top 5 Crypto Die Gaan Stijgen in 2023 – Nader toegelicht

Bij het samenstellen van de top 5 crypto die gaan stijgen in 2023 is er gekeken naar nieuwe cryptomunten die nog in een presale verkrijgbaar zijn. Dit zijn munten die op dit moment geen last hebben van de neergaande trend in de markt. 

Daarnaast kunnen de koersen van deze vijf cryptomunten flink ontploffen als de munt uit de presale komt en bij een exchange gelanceerd wordt. Als dit samenvalt met een moment waarop de markt weer in een stijgende beweging komt, kan dit de prijs nog verder omhoog stuwen. 

Het investeren in een presale kan vaak alleen via de website van een nieuwe crypto project en daarvoor heb je een wallet nodig en bepaalde cryptocurrency die je in kan wisselen voor de token van jouw keuze. 

1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Grootste Play-to-Earn stijger 2023

Het meest bekeken Play-to-Earn project van het moment moet wel Meta Masters Guild zijn! De presale van dit project is deze week gelanceerd en kreeg al snel veel aandacht door zijn unieke karakter. 

Zo gaat het hier niet om één Play-to-Earn game, maar een platform waarop allerlei games ontwikkeld worden. Al deze games gebruiken dus dezelfde technologie, maar belangrijker nog; ze gebruiken ook dezelfde token om uit te keren. 

Dit heeft grote voordelen voor jou als crypto trader. Deze token zal niet afhankelijk zijn van het succes van één game en ook nog eens veel meer gebruikt worden als meerdere games van Meta Masters Guild een succes worden. 

De token is nu alvast in een presale te koop en als je er op tijd bij bent, kun je nog voor het zeer voordelige tarief van $0,007 per token investeren. In zeven fases stijgt de prijs van de tokens nog in de presale naar $0,023. 

Als eerste investeerder zie je dus nog tijdens de presale jouw investering maar liefst drie keer zoveel waard worden! 

>>> Nu naar de de MEMAG Presale! <<< 

2. Fight Out (FGHT) – Move-to-Earn Crypto Die Gaat Stijgen Na Presale 

De beste presale die op dit moment bezig is, is Fight Out, een nieuwe Move-to-Earn cryptomunt gericht op iedereen die wel eens naar de sportschool gaat. De munt wil namelijk real-life trainingen en workouts verbinden met hun app. 

Daardoor kun je uiteindelijk crypto verdienen door bepaalde workouts te doen. Verder wil Fight Out zijn eigen sportscholen openen waar alle apparaten en mogelijkheden aangepast zijn om direct te werken met de Fight Out app.

In die app krijg je een NFT-avatar die in level stijgt zolang jij blijft sporten en verbonden bent met de app. Verder is er ook een winkel in de app waar je nieuwe items voor je NFT kan kopen, maar ook nieuwe trainingen of persoonlijke coachingsessies aan kan schaffen. 

Fight Out werkt met twee verschillende tokens; REPS & FGHT. De token die op dit moment verkrijgbaar is in de presale en ook een eigen koers zal gaan kennen is FGHT en REPS is de token die je kunt verdienen door workouts te doen.

De presale is in verschillende fases opgebouwd waarbij er in de eerste fase $5 miljoen opgehaald moet worden. Zodra die $5 miljoen opgehaald is, stijgt de prijs van de token en wordt er een nieuwe fase geopend. 

Het bijzondere van deze presale is dat je als investeerder een flinke bonus kan ontvangen als je mee doet. Hoe meer geld je in één keer investeert, hoe hoger die bonus zal zijn. Ook de vesting periode van de tokens heeft invloed op het bonuspercentage dat je kunt ontvangen.

Fight Out kopen doe je via de website van het project, daar verbindt je een wallet als MetaMask met het platform en ruil je vervolgens ETH of USDT om voor de FGHT tokens.

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<< 

3. Dash 2 Trade (D2T) – Crypto Dashboard waarmee jij in 2023 winst kan maken

Een presale die al een stuk dichterbij de lancering is, is Dash 2 Trade. De presale van de token heeft al meer dan $10 miljoen opgehaald en zal op 11 januari op een exchange geplaatst worden. 

Dat betekent ook dat de presale hiervoor zal eindigen en je dus nog maar heel even hebt om ook tijdens de presale te investeren. Dash 2 Trade heeft al aangekondigd op de centrale exchanges LBank, BitMart en Changelly Pro gelist te worden, maar ook op de decentrale exchange Uniswap. 

Er wordt veel verwacht van deze listings, maar ook van het platform dat Dash 2 Trade binnenkort gaat lanceren. Dash 2 Trade komt met een eigen crypto dashboard met daarop allerlei informatie over de cryptomunten zelf en een algemeen beeld over de markt. 

Naast informatie vind je op het platform ook handige tools waarmee je technische indicatoren in kan zien of je eigen strategie kan testen. In de strategy backtester kun je risicoloos de strategie blijven testen op de live omstandigheden in de markt. 

Hier boven zie je misschien wel het onderdeel van het dashboard dat je het meest op kan gaan leveren. Dash 2 Trade biedt je een overzicht van alle nieuwe crypto presales en daarbij krijgt elke presale een cijfer op basis van de analyses van het platform. 

Voor dit cijfer kijkt Dash 2 Trade onder andere naar de on-chain data van een munt, het sentiment op sociale media en overige beschikbare informatie. Door deze score als uitgangspunt te gebruiken, bespaar je veel tijd op onderzoek. 

Je hoeft deze presales namelijk niet meer allemaal langs en ze zelf te bekijken, maar je kunt al een eerste onderscheid maken tussen nieuwe presales met potentie en munten die je links moet laten liggen.

De Dash 2 Trade token is nog heel even te verkrijgen in een crypto presale. Het project heeft al meer dan $10 miljoen opgehaald en ook de eerste exchange listings aangekondigd. Op 11 januari zal de eerste listing plaatsvinden en 5 dagen daarvoor stopt de presale tenzij die eerder uitverkocht wordt.

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<<

4. C+Charge (CCHG) – Duurzame Crypto Stijger voor laadstations

De nieuwste cryptomunt uit dit overzicht is C+Charge, een duurzame cryptomunt die zich richt op de markt van elektrische auto’s en laadstations. Ze willen voor de betaalmethodes voor het opladen van de voertuigen een nieuwe standaard ontwikkelen.

Die standaard moet cryptocurrency worden en specifieker nog de CCHG token van C+Charge. Daarnaast wil C+Charge de gebruikers van elektrische voertuigen belonen met carbon credits. 

Deze carbon credits zijn tot token gemaakt zodat ze gemakkelijk en transparant via de blockchain verhandelbaar worden. Carbon credits worden tot nu toe niet uitgekeerd aan particulieren op deze manier en daar maakt C+Charge een einde aan. 

C+Charge wil een netwerk opbouwen van eigen laadstations, maar staat het ook toe dat andere laadstations zich aansluiten bij deze nieuwe betaalmethode. 

Door blockchain technologie in te zetten voor laadstations en het betalen bij laadstations wordt het een stuk transparanter. Daarnaast lost het een aantal andere problemen op zoals de grote verschillen in prijzen die niet zichtbaar zijn tot het opladen afgelopen is. 

Verder wil het met het eigen platform en de app ook een oplossing bieden voor het gebrek aan real-time informatie over het opladen van je auto. 

Voor het uitkeren van de carbon credits gebruikt C+Charge de carbon credits van Flowcarbon. 

Voor het succes van C+Charge is het afhankelijk van hoeveel laadstations zich aansluiten bij het project en hoeveel laadstations ze zelf kunnen openen. De markt blijft de komende jaren in ieder geval doorgroeien, nu op steeds meer plekken strenge eisen zijn over de volledige overgang op elektrische auto’s en verboden op benzine- en dieselauto’s. 

In de presale zijn 400 miljoen tokens beschikbaar van de in totaal 1 miljard CCHG tokens. De token is ontwikkeld op de Binance Smart Chain en je kunt meedoen door Binance Coin of USDT in te ruilen voor de CCHG tokens. 

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<< 

5. RobotEra (TARO) – Nieuwe Metaverse op planeet met robots

Nummer 4 op de lijst is RobotEra; een gloednieuwe Metaverse coin in een unieke omgeving. Bij de metaverse hoort de token TARO en die token is nu te verkrijgen in een presale zodat je voordelig kan investeren voordat de metaverse uitkomt. 

Afgelopen jaren stegen metaverse coins als Decentraland en The Sandbox enorm op de cryptocurrency ranglijsten en kwamen ze beide gemakkelijk in de top 50 van meest waardevolle cryptomunten. 

Net als de twee genoemde voorbeelden wordt RobotEra een open wereld waar jij als gebruiker van alles in kan gaan bouwen. Zo kun je een stuk land kopen en hier bijvoorbeeld iets op bouwen waar je entree voor kan vragen zodat je er geld mee kan verdienen. 

Verder zijn alle stukken land, maar ook alle in-game items verhandelbaar op de marktplaats van RobotEra waarbij TARO tokens kunt verdienen of uitgeven. 

Het bouwen in de RobotEra metaverse hoef je niet helemaal zelf te doen, ook andere spelers kunnen je helpen bouwen. Daarnaast is het mogelijk om robot compagnons aan te maken die je automatisch iets voor je kan laten bouwen.

De RobotEra presale is op dit moment bezig in de eerste fase. Daarin kost de token 0,020 USDT, maar zodra de 90 miljoen tokens uit deze fase verkocht zijn, stijgt de prijs per token naar 0,025 USDT. 

Je kunt meedoen met de presale van RobotEra door naar de website van het project te gaan en daar USDT of ETH in te ruilen voor de TARO tokens. 

>>> Nu naar de RobotEra Presale <<< 

Waarom gaan deze crypto stijgen in 2023? 

Het voorspellen van de crypto markt is één van de moeilijkste dingen om te doen, maar ook één van de meest winstgevende! Zeker deze nieuwe coins kunnen een enorme winst opleveren als je het bij het juiste eind hebt. 

Dat komt doordat er een hoop te wachten staat voor deze munten, zo moeten ze nog voor het eerst bij een exchange gelist worden, maar zijn het ook allemaal projecten die nog een eigen game of platform ontwikkelen. 

Dat betekent dat je gegarandeerd twee momenten hebt waarop deze munten weer in het nieuws komen na de presale waardoor de vraag hoger kan worden. Na het uitbrengen van deze coins bij een exchange kunnen investeerders voor het eerst de token kopen door gewoon geld te storten. 

Dat in tegenstelling tot de presale waar je alleen andere cryptomunten in kunt ruilen voor de nieuwe tokens. Dit is niet voor iedereen weggelegd omdat het proces om de tokens te kopen iets moeilijker is. 

De grootste kanshebber voor stijgingen in 2023 is de Move-to-Earn cryptomunt Fight Out. Deze token is van plan om eigen sportscholen te openen en opereert in een zeer populaire markt. 

Zoals we eerder al zagen bij de cryptomunt STEPN lijkt er veel aandacht te zijn voor het nieuwe Move-to-Earn fenomeen. Uiteindelijk zal de munt echt gaan stijgen als er veel gebruik wordt gemaakt van de app en de fysieke sportscholen. 

De FGHT tokens zijn te koop door met een wallet naar de Fight Out website te gaan en daar Ethereum of USDT in te ruilen voor de tokens. Je kunt daar ook Ethereum kopen met je creditcard zodat je niet per se crypto nodig hebt van te voren. 

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<<