Crypto prijs stijgt
Persbericht

Welke Crypto Gaat Stijgen Komende Week – De 5 Beste Crypto’s om nu in te Investeren

Ken je die meme van de jongen die met een stok en daarbij vaak de tekst ‘C’mon do something’? Dat is hoe er nu door veel crypto traders naar de markt gekeken wordt, er gebeurt de afgelopen weken niet al te veel.

Bitcoin is langzaamaan weer iets aan het wegzakken na de goede prestaties in de eerste maanden van 2023 en veel andere coins volgen dit voobreeld. Al met al is de markt weer teruggezakt naar een totale waarde van $1,1 biljoen.

De zomer komt er weer aan en dat is vaak een tijd waarin de crypto markt meer onder druk staat. Een reden voor crypto traders om alvast te anticiperen op verdere dalingen en crypto’s in te slaan die de komende tijd gaan stijgen.

Dat klinkt natuurlijk makkelijker dan het is, de crypto markt is nog altijd zeer volatiel en voorspellingen van de richting van bepaalde koersen komen niet altijd uit. Toch zijn er een aantal kansen in de markt die je de komende tijd veel op kunnen gaan leveren.

Hieronder kijken we naar de cryptomunten die de meeste kans maken om de komende tijd te gaan stijgen. Verderop in dit artikel lees je alles over de achtergronden van deze projecten, zoals de geplande ontwikkelingen en technologie van de cryptomunt.

De 5 Beste Crypto’s om nu in te Investeren

In deze lijst van 5 beste crypto’s om nu in te investeren is er gekozen voor nieuwe cryptomunten die in een presale verkrijgbaar zijn. Deze investeringen kennen een risico, maar kunnen ook tegen het marktsentiment in stijgingen maken.

Als je alleen maar cryptomunten in je portfolio hebt die afhankelijk zijn van de Bitcoin koers, kun je het in de zomer lastig krijgen om nog winst te maken. Door een deel van je investeringen juist in deze munten te stoppen, kun je ook in slechtere tijden nog winst noteren.

Dat komt omdat deze munten vaak na de presale direct gelist worden bij een exchange en omdat ze nog veel ontwikkelingen uitbrengen. Elke keer kan dit zorgen voor een nieuwe boost in de prijs van de token die je gekocht hebt.

  1. Wall Street Memes (WSM)– De nieuwe meme coin van Wall Street Bets
  2. AiDoge (AI) – Genereer automatisch memes met de AI van AiDoge
  3. Ecoterra (ECOTERRA)– Help mee vervuiling tegen te gaan en verdien crypto
  4. Launchpad XYZ (LPX) – Het platform om alle Web3 crypto’s te analyseren
  5. yPredict (YPRED) – Vind altijd de beste crypto trades met hulp van AI

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<<

Top 5 Crypto Stijgers van de toekomst – Analyses

Het investeren in presales is dus risicovol en dat risico kun je zoveel mogelijk verlagen door goed onderzoek naar de coins te doen. Hieronder vind je al het een en ander aan informatie over de plannen van de cryptomunten en hoe de presale verloopt.

1. Wall Street Memes (WSM) – De nieuwe meme coin van Wall Street Bets

Wall Street Memes is een nieuwe meme coin die zich baseert op de community die ontstaan is op Reddit. Het gaat hier om de Wall Street Bets community, een subreddit die verantwoordelijk was voor de ontwikkelingen achter de Gamestop aandelen.

Sindsdien is die community enorm gegroeid en zijn er steeds meer mensen lid van de subreddit. Het neemt op een humoristische manier de traditionele financiële markten op de hak en wil de macht meer naar echte mensen toehalen.

De meme coin heeft geen directe link met de subreddit, maar gebruikt dus wel de naam en het idee van deze community.

Je kunt WSM kopen in een presale die uit 30 verschillende fases bestaat. In de eerste fase kost de token $0,025 terwijl dit vervolgens verspreid over 30 fases doorstijgt naar $0,0337.

Er worden 1 miljard van de in totaal 2 miljard tokens in een presale aangeboden en de hard cap van deze presale ligt op $30.577.000. Een enorme hard cap, maar gezien de grote community achter Wall Street Memes kan het zomaar eens snel gaan.

Het Twitter account van Wall Street Memes heeft nu al 215.000 volgers en kreeg al eens antwoord van Elon Musk. WSM lijkt aan het begin te staan van een succesvol 2023.

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<<

2. AiDoge (AI) – Genereer automatisch memes met de AI van AiDoge

De presale van het moment lijkt die van AiDoge te zijn. Met een opbrengst van al meer dan $13,5 miljoen blijven de investeerders maar toestromen richting de website van het gloednieuwe crypto project.

Je moet er wel snel bij zijn, want in de presale is er op dit moment nog maar zo’n $1,5 miljoen aan tokens te koop. Dat de presale zo snel richting uitverkoop gaat, komt waarschijnlijk door de timing van de presale.

AiDoge werd net gelanceerd nadat er in de wereld veel te doen was om de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie. Daarnaast schoot ook de markt van meme coins de lucht in waardoor AiDoge nog meer aandacht kreeg.

Het project van AiDoge komt met een platform waarop jij memes kan laten genereren door AI. Deze AI is getraind door een dataset van duizenden memes voor te leggen zodat deze altijd in staat is om nieuwe memes te genereren.

Je moet wel met credits betalen om de memes te kunnen laten genereren en die credits zijn op één manier te verkrijgen. Hiervoor heb je AI tokens van het project nodig en moet je deze, of een deel van je tokens, staken. Als beloning voor het staken van de AI tokens krijg je vervolgens credits.

Als je mee wilt doen met de presale ga je naar AiDoge.com, verbind je daar een wallet met het platform en kies je welke munt je in wilt ruilen voor de AI tokens. Je kunt hiervoor kiezen uit Ethereum, UDST of Binance Coin.

>>> Nu naar de presale van AiDoge <<<

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Help mee vervuiling tegen te gaan en verdien crypto

Ecoterra is een nieuw crypto project dat een oplossing wil bieden voor vervuiling in de wereld door slimme cryptocurrency technologieën in te zetten. Zo hebben ze een uniek Recycle-to-Earn mechanisme bedacht die nog niet eerder in de markt gebruikt is.

Met Ecoterra krijg je de kans om crypto te verdienen voor alle verpakkingen die je op een juiste manier recyclet. Dit werkt als volgt; in de Ecoterra app maak je een account aan en kun je alle producten die je koopt scannen.

Vervolgens kun je na het consumeren van deze producten de lege verpakkingen recyclen bij een Ecoterra recycling machine. Doordat je de app opnieuw koppelt, weet Ecoterra welke verpakkingen je recyclet en daarvoor belonen ze je.

Je ontvangt ECOTERRA tokens, maar je inzet wordt ook getoond op je impact profiel. Dit is een openbaar profiel waar iedereen van alle consumenten en bedrijven op de app kunnen zien hoeveel impact zij al hebben gemaakt.

Naast dit Recycle-to-Earn mechanisme en het impact profiel biedt Ecoterra ook een marktplaats waarop CO2 compensatierechten te verhandelen zijn. Zo kun je de tokens die je verdient nog beter gebruiken om ook iets tegen klimaatverandering te doen.

Ecoterra heeft al een aantal grote samenwerkingen gesloten en heeft de deur opengezet voor nog meer samenwerkingen. Ze geven al aan dat hun systeem goed te gebruiken is door bedrijven als Patagonia, H&M, Coca Cola en meer.

Er is inmiddels al voor $4,2 miljoen aan tokens verkocht en om ook alvast in de presale aan de tokens te komen moet je er dus snel bij zijn. Je koopt de tokens gemakkelijk door er Ethereum of USDT voor in te ruilen.

>>> Nu ECOTERRA tokens kopen in de presale <<<

4. Launchpad XYZ (LPX) – Het platform om alle Web3 crypto’s te analyseren

Launchpad XYZ is een nieuw platform waarop jij alle informatie over nieuwe en opkomende Web3 crypto’s kan vinden. Je kunt een deel van het platform vergelijken met websites als CoinMarketCap, maar daarnaast bieden ze nog veel meer.

Zo vind je over de projecten veel meer informatie en krijgen ze een Launchpad Quotient mee die aangeeft hoe goed het project uit de analyses van Launchpad XYZ zijn gekomen. Met deze quotient heb je beter overzicht en kun je nog gemakkelijker bekijken welke cryptomunten potentie hebben en welke juist niet.

Launchpad XYZ heeft verder een eigen nieuwsbrief waarin ze je tips geven over de beste crypto trades van het moment, een eigen trading terminal en zelfs een decentrale exchange waar je gemakkelijk tokens tegen elkaar kan traden.

Web3 moet de toekomst van het internet zijn waarmee het omgevormd wordt naar een meer decentraal internet waar cryptocurrency gebruikt wordt voor (micro-)transacties. Launchpad XYZ is de plek waar jij de nieuwste projecten die zich hierop richten kunt vinden.

De token van Launchpad XYZ (LPX) geeft je toegang tot de verschillende onderdelen van het platform. Je kunt deze tokens alvast in huis halen tijdens de presale die op dit moment bezig is.

>>> Nu naar de presale van Launchpad XYZ <<<

5. yPredict (YPRED) – Vind altijd de beste crypto trades met hulp van AI

Ook yPredict biedt je een platform waarop je kan gaan traden in cryptocurrency. Het yPredict platform heeft echter een toevoeging die we nog niet eerder hebben gezien bij crypto exchanges of andere trading platformen; kunstmatige intelligentie.

De AI van yPredict gaat je helpen met het doen van technische analyses, maar kan ook uit zichzelf in crypto koersen op zoek naar bepaalde patronen waarmee de toekomst van de koers te voorspellen is.

Als het deze patronen vindt, geeft het al haar leden een crypto signal zodat ze op tijd in kunnen stappen voordat de koersontwikkeling plaatsvindt. Dat kan via het tradingplatform van yPredict zelf zodat je alles op één plek kunt regelen.

Ook hier heb je de token zelf nodig om een abonnement op het platform af te kunnen sluiten. Daarnaast kun je de YPRED tokens ook in een staking pool vastzetten zodat je een rente kunt ontvangen over je crypto.

Deze rente kan oplopen tot wel 46% per jaar doordat een deel van de tokens die yPredict ontvangt van nieuwe klanten die een abonnement afsluiten verdeeld wordt onder iedereen die tokens in de pool heeft gezet.

Al met al komt yPredict met een uniek product dat ook nog eens op een goed moment gelanceerd lijkt te worden. Juist nu is er veel aandacht voor de mogelijkheden die AI ons te bieden heeft en zijn veel crypto traders op zoek naar dit soort platformen.

>>> Nu YPRED kopen in de presale <<<