Persbericht

Persbericht

Newsbit 15-01-2022 17:15u leestijd 7 - 11 min

Welke crypto nu kopen 2022; de beste nieuwe crypto’s van dit jaar

Cryptomunten! De munten, waarover tegenwoordig onironisch wordt gesproken als ‘digitaal goud’, zijn populairder dan ooit tevoren. Vreemd is dat niet, want veel munten die de voorbije jaren werden gelanceerd stegen sindsdien met duizenden procenten tot recordprijzen.

Deze munten hebben al grote stijgingen meegemaakt. De vraag die daarom rest is, welke crypto nu kopen in 2022 gaat je het meest opleveren?


Welke crypto nu kopen 2022?

Waar crypto kopen een aantal jaar geleden nog een erg complex proces was, is dit tegenwoordig eenvoudig te doen op verschillende manieren en plekken. Wat de geschiktste manier is voor jou om nu crypto te kopen? Dat is door gebruik te maken van een online broker / exchange!

Dit zijn verzamelpunten van verschillende cryptomunten en hun koersen op één plek online waar erin gehandeld kan worden. Een account aanmaken bij zo’n online broker is doorgaans gratis. Ook jij kunt gratis een account registreren bij een broker als eToro met tientallen cryptocurrency.

Het kan ook zo zijn dat een crypto nog onbekend is en niet beschikbaar is bij de broker. In dat geval heb je vaak andere crypto als ETH of BTC nodig om dit te ruilen voor de nieuwe coin. Dit kan bij de grote broker, waarna je de te ruilen coins verstuurt naar een wallet waarvandaan je kunt ruilen.

Beginnen met de handel in crypto? Bij online broker eToro kun je nu crypto kopen op veilige en betrouwbare manier, tegen gunstige prijzen!

Cryptoassets zijn een zeer volatiel, niet-gereguleerd beleggingsproduct. Geen beleggersbescherming in het VK of de EU.


Welke crypto nu kopen 2022 – dit zijn de beste cryptomunten!

Komen we bij de hamvraag: welke crypto nu kopen het best is om in 2022 de meeste kans te hebben op een enkele reis naar de maan? Maandelijks worden er tientallen projecten gelanceerd, dus het is verstandig dat je niet zomaar in elke munt investeert.

Om die reden hebben wij een overzicht gemaakt met wat volgens ons de beste crypto zijn om nu te kopen voor 2022. Zo kun je alvast een selectie maken en kijken welke crypto nu gekocht kan worden om op te nemen in je portfolio voor 2022. Bovenaan het overzicht vindt je Lucky Block Coin, wat volgens ons een munt met een groot potentieel is. Deze lichten we daarom hieronder extra uit.

Ben je eruit welke crypto nu kopen verstandig is? Koop dan direct Lucky Block Coin in de Presale!

Cryptoassets zijn een zeer volatiel, niet-gereguleerd beleggingsproduct. Geen beleggersbescherming in het VK of de EU.


Hoe koop ik Lucky Block Token – de beste crypto om te investeren in 2022?

Bovenaan onze tiplijst ‘welke crypto nu kopen 2022’ vindt je Lucky Block. Dit is een crypto coin / token die momenteel begint met het creëren van hype, maar hier nog niet midden in zit. De munt is nog zo nieuw dat er enkel in geïnvesteerd kan worden via een presale en wordt getipt als top belegging voor de korte- en lange termijn. Nu Lucky Block Coin kopen kan via de website van Lucky Block, en in 4 stappen leggen we je uit hoe ook jij eenvoudig kunt meeprofiteren van deze digitale token, voordat hij mogelijk ontploft in waarde.

Stap 1 – Download een wallet – Om Lucky Block te kopen en op te slaan heb je een digitale wallet nodig. De aangeraden opties hiervoor zijn Trust Wallet of MetaMask, die beiden gratis beschikbaar zijn om te downloaden. Je kunt hier crypto naartoe sturen, verzenden of het opslaan.

Stap 2 – Binance Coin (BNB) kopen – Investeren in de Lucky Block presale doe je met Binance Coin. Deze munt, die je ook kan vinden onder de ticker ‘BNB’, gebruik je om te ruilen voor Lucky Block Tokens. Binance Coin kopen kan bij een broker als eToro of Binance hun eigen exchange.

Stap 3 – Koppel de Lucky Block website – Ga naar de ‘buy now’ pagina van Lucky Block Coin en klik op ‘connect wallet’ om de wallet te koppelen waar je crypto naartoe verstuurd wordt.

Stap 4 – Lucky Block Coin kopen – Tijd om te bepalen hoeveel crypto je nu wilt kopen. Het bedrag vul je in, en wordt automatisch geüpdatet naar het aantal Lucky Block Tokens. Het minimale investeringsbedrag is 0.16 BNB (~€75), en het maximum 400 BNB (~€180.000).

De prijs per token is in de presale 0.0000002418 BNB, dat wordt na de presale 0.0000003061 BNB. Bij de keuze welke crypto nu kopen het best is kun je meenemen dat Lucky Block nu nog erg goedkoop is.

Vandaag nog investeren in Lucky Block? Bezoek dan de Lucky Block Token Presale!

Cryptoassets zijn een zeer volatiel, niet-gereguleerd beleggingsproduct. Geen beleggersbescherming in het VK of de EU.


Top 5 welke crypto nu kopen 2022 – crypto coins met hoog potentieel

1. Lucky Block Coin

De nummer 1 crypto om nu te kopen en in 2022 te profiteren is volgens ons de Lucky Block Coin. Dit is een nieuw cryptoproject- en token die een revolutie in de (online) gokwereld op het oog heeft. Dit doet Lucky Block door een wereldwijde loterij te organiseren, gebouwd op de blockchain, die volledig transparant en inzichtelijk is, met betere kansen dan de bestaande loterijen.

Lucky Block heeft toekomst, zeker als je bedenkt wat voor enorme aantallen deelnemers de huidige, traditionele loterijen hebben. In het Verenigd Koninkrijk heeft bijvoorbeeld meer dan 70% van de inwoners deelgenomen aan de nationale loterij! En om deel te nemen aan Lucky Block maakt het niet uit waar je woont, aan een klein percentage deelnemers uit diverse landen hebben zij genoeg.

Het grote voordeel van Lucky Block is dat je hier de mogelijkheid hebt om echt nog tot de allereerste investeerders te behoren. De presale prijs is zelfs lager dan die bij launch, waardoor je voordelig kunt investeren. Via de website van Lucky Block kun je de crypto nu kopen. Lucky Block is een high risk/high reward investering. De kansen van deze munt zijn mooi, maar het risico is ook hoog. Je hebt geen garantie dat het een succesvolle munt wordt, maar als je er vanaf het begin in zit, maak je wel de meeste winst als dit gebeurt. Je kunt in je besluit welke crypto nu kopen verstandig is, meenemen dat je bij deze investering al veel risico neemt en je dus er een minder risicovolle investering naast kan doen.


2. Yearn.Finance

DeFi: het buzzwoord in de cryptowereld van 2021 én, daar lijkt alles op te wijzen, ook 2022. Decentralized Finance is volgens velen de toekomst, en er zijn inmiddels meerdere platformen die zich hierin specialiseren, waaronder dat van Yearn.finance.

Het platform van Yearn draait op de Ethereum Blockchain, en biedt verschillende DeFi diensten aan waaronder geld lenen, vaults en apy. Hiermee kun je behoorlijke rendementen verdienen over je coins. Er zijn in totaal 36.666 van de eigen YFI tokens beschikbaar, wat deze schaars en waardevol maakt. Het project trok al honderden miljoenen aan kapitaal aan, en is wat ons betreft een goede crypto om nu te kopen voor 2022.


3. Decentraland (Mana)

In 2021 ging het in de wereld van crypto al veel over NFT’s en Metaverses en dat was ook te merken in de koers van Decentraland. Dit is een spel dat volledig op cryptocurrency draait, alle items en stukken land uit het spel zijn namelijk als NFT te verhandelen met andere spelers op Decentraland.

De munt Decentraland wordt gebruikt voor deze handel in NFT’s op de NFT marketplace van Decentraland om items te kunnen verhandelen. Je kunt ook in de munt investeren zonder het spel te spelen en alleen als investering zien. Bij welke crypto nu kopen is het verstandig om op zoek te gaan naar de nieuwe ontwikkelingen in de crypto-industrie; NFT’s en Metaverses zijn hierin belangrijk.


4. The Sandbox (Sand)

Ook the sandbox is een cryptomunt die hoort bij een gelijknamig spel. Het spel bestaat al sinds 2015, maar werd pas 3 jaar later overgenomen door de partij die het nu beheert en er een spel gebaseerd op cryptocurrency van heeft gemaakt.

The Sandbox is één van de meeste waardevolle munten die zich bezig houden met NFT’s en metaverses. Zo heeft het inmiddels al een marktwaarde van bijna 4 miljard euro en zou dat nog eens door kunnen groeien als het spel nog populairder wordt.


5. Axie Infinity (AXIE)

Ook games zijn booming in 2022. Vooral de combinatie van gaming met NFT’s (Non Fungible Tokens) doet het goed, en dat is precies wat Axie Infinity heeft. Binnen deze game vecht je met drie karakters – die je eerst dient te kopen als NFT – tegen andere spelers en krijg je uitbetaald in game-tokens.

De waarde van deze tokens is snel gestegen, en zo sterk dat steeds meer Axie Infinity spelers ervan rond kunnen komen. Ook als je niets hebt met gaming kun je hiervan profiteren, door de AXIE Crypto te kopen bij een exchange zoals eToro.

Ook geïnteresseerd in de munten uit ons overzicht welke crypto nu kopen? Je vindt ze allemaal bij eToro!

Cryptoassets zijn een zeer volatiel, niet-gereguleerd beleggingsproduct. Geen beleggersbescherming in het VK of de EU.


Bij welke broker kun je welke crypto nu kopen voor 2022?

Crypto eenvoudig en betrouwbaar kopen doe je bij een online broker. De broker met de meeste functionaliteiten voor beginnende en ervaren beleggers, en bovendien een ruim aanbod in crypto, is eToro. Hier krijg je toegang tot onder andere een gratis demo account en de copy trading tool.

Bij eToro kun je al beginnen met het kopen van cryptomunten vanaf het lage inlegbedrag van slechts $50 (~€42). Je kunt de cryptomunten uit het overzicht dus al kopen voor enkele tientjes inleg, en daarnaast desgewenst ook beleggen in honderden aandelen, CFD’s, ETF’s en forex. De betrouwbaarheid van de broker is gegarandeerd door het toezicht van de Britse FCA.

Weet je welke crypto nu kopen het best is? Registreer binnen enkele minuten een gratis eToro tradingaccount en begin met investeren!

Cryptoassets zijn een zeer volatiel, niet-gereguleerd beleggingsproduct. Geen beleggersbescherming in het VK of de EU.


Hoe begin ik met welke crypto nu kopen in 2022?

Om de crypto uit dit artikel te kopen hoef je alleen maar een account aan te maken bij online broker eToro. Wil je investeren in buitenkans Lucky Block? Volg dan het stappenplan bovenaan het artikel, of surf naar de Luck Block Coin website. In de volgende stappen nemen we door hoe je je gratis bij eToro registreert en daar kunt beginnen met cryptohandel.

Als je onderstaande 4 stappen volgt kun je daarna direct starten met de crypto uit de top-5 kopen.

1. Account registreren bij eToro om crypto te kopen
Bezoek de website van eToro met één van de links en vul de gevraagde gegevens in. Dit zijn een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres. Klik daarna op de knop ‘registreren’.

2. Voltooi de verificatie
Om de verificatie uit te voeren klik je op de link die eToro je per mail opstuurt, en neem je de stappen door op de website. Je hebt hiervoor ook een kopie van je identiteitsbewijs nodig.

3. Vul je saldo om crypto te kopen in 2022 aan
Je hebt geld op je account nodig om crypto te kopen. Bij eToro kun je al storten vanaf $50 dollar, of ongeveer €42 euro. Overmaken kan per iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving en kost niets.

4. Koop en investeer in één van de munten uit de top 5 welke crypto nu kopen
Het geld staat op je account: tijd om de markt op te gaan. Zoek naar de cryptomunten uit dit artikel ‘welke crypto nu kopen’ en investeer in de beste crypto voor je portfolio in 2022.

Ben je er al uit welke crypto nu kopen voor jou het best is? Maak dan snel een account aan bij eToro en investeer direct!

Cryptoassets zijn een zeer volatiel, niet-gereguleerd beleggingsproduct. Geen beleggersbescherming in het VK of de EU.


Veelgestelde vragen

Welke crypto nu kopen 2022?
De nummer 1 crypto om nu te kopen voor 2022 is Lucky Block Coin. Dit is een veelbelovende munt die de markt van online gokken wil gaan veroveren dit jaar, en daarbij tegelijk een strategische investering voor beleggers wil zijn. Investeren kan via de website van Lucky Block. Lucky Block is een investering met mogelijk grote winsten, maar ook een groot risico.

De andere cryptomunten uit dit artikel zijn Yearn.Finance, Decentraland, The Sandbox en Axie Infinity. Deze cryptomunten kun je allemaal kopen bij eToro.

Welke cryptomunten zijn nu populair?
Populair zijn de grote cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum, en het kan absoluut geen kwaad hier een deel van je portfolio van te maken. Hou echter ook de nieuwere, populaire cryptomunten uit dit artikel in de gaten, want deze hebben het potentieel om nog harder in waarde te stijgen.

Welke crypto nu kopen in 2022 is verstandig?
Crypto kopen in 2022 is als belegger interessant, vanwege de high risk / high reward. Er is echter geen garantie dat een munt in waarde gaat stijgen, en je investering kan minder waard worden. Welke crypto nu kopen het verstandigst is, blijft moeilijk te voorspellen. De meeste cryptomunten zijn erg volatiel en zo kunnen koersen dagelijks veranderen.

Cryptoassets zijn een zeer volatiel, niet-gereguleerd beleggingsproduct. Geen beleggersbescherming in het VK of de EU. Uw vermogen loopt hierbij risico. Bovendien verliest 68% van de rekeningen van particuliere beleggers geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het hoge risico kunt lopen om uw geld te verliezen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten