Cardano

Welke impact heeft de toename in ontwikkelingsactiviteit op Cardano?

Hoewel Cardano (ADA) momenteel op een jaarlijks dieptepunt handelt, blijft het netwerk zich gestaag ontwikkelen. Uit on-chain data van het blockchain-analyseplatform Santiment blijkt dat de ontwikkelingsactiviteit de afgelopen dagen sterk is toegenomen.

Ontwikkelactiviteit Cardano
Ontwikkelactiviteit Cardano – Santiment

Toename in ontwikkelingsactiviteit

Cardano heeft een drukke week achter de rug, wat duidelijk terug te zien was in de wekelijkse development update. Zonder in te gaan op de technische details, zijn er updates uitgevoerd voor de Lace wallet, is de prestatie van mempools verbeterd en is er gewerkt aan de interface van de decentralised application (dApp) store. Een aanzienlijk deel van de ontwikkelingsactiviteit was het resultaat van workshops in Frankrijk waaraan de Hydra en Mithril teams van Cardano deelnamen.

Een stijging in ontwikkelingsactiviteit en het aantal actieve ontwikkelaars is doorgaans een positief signaal voor de langetermijngezondheid van een project. Echter, de impact op de korte termijn van de ADA koers is minder voorspelbaar en kan afhankelijk zijn van verschillende factoren.

Daling aantal actieve adressen

Het is opmerkelijk dat, ondanks de toegenomen ontwikkelactiviteit, het aantal actieve adressen is afgenomen. Dit kan diverse oorzaken hebben, waaronder een afname van het aantal transacties, minder nieuwe gebruikers, of wellicht een verschuiving van activiteit naar andere platforms. Deze verminderde activiteit kan vervolgens impact hebben op de vraag naar ADA-tokens, wat potentieel een negatieve invloed op de prijs kan uitoefenen.

Aantal actieve adressen Cardano
Aantal actieve adressen Cardano – Santiment

ADA koers verwachtingen

Hoewel er volop ontwikkeling plaatsvindt en er aan een solide lange termijn fundament wordt gewerkt, zal bij lage gebruikersactiviteit de ADA-prijs op korte termijn waarschijnlijk bearish blijven. Nu de koers zich op een jaarlijks dieptepunt bevindt, kan dit kansen bieden voor investeerders met een lange termijn visie.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht ADA of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Cardano nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Cardano had gekocht
Google Bard voorspelt de Cardano prijs voor begin 2024
Cardano (ADA) bereikt nieuw jaarlijks hoogtepunt na stijging van 10% – Kan het $1 bereiken?
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%