uwerx persbericht 5 juni
Persbericht

Welke wordt gekroond tot beste crypto van 2023: Uwerx (WERX) of Sui (SUI)?

Talrijke cryptocurrencies zijn ontstaan in het meedogenloze streven naar een gedecentraliseerde toekomst, elk strijdend om erkenning.

Uwerx en Sui (SUI) zijn twee digitale krachtpatsers die de aandacht van de cryptogemeenschap hebben getrokken met hun baanbrekende technologieën, ambitieuze visies en niet aflatende drive om de manier waarop we valuta waarnemen en gebruiken opnieuw vorm te geven.

Een nadere blik op hun kernprincipes en marktprestaties wijst echter op het potentieel van Uwerx om oppermachtig te zijn.

Sui (SUI): snelheid, beveiliging en on-chain activa

Sui (SUI) is een blockchain en een slim contractplatform dat de aandacht trekt met een innovatief ontwerp en krachtige functies. Sui (SUI), gebouwd op de Move-programmeertaal, heeft tot doel gebruikers een naadloze, veilige en gemakkelijke ervaring met het bezit van digitale activa te bieden.

Sui (SUI) valt op omdat het objectcentrische model parallelle uitvoering en razendsnelle transactiefinaliteit in slechts enkele seconden mogelijk maakt. Met zijn robuuste infrastructuur kan Sui (SUI) een breed scala aan toepassingen aan en kan het horizontaal worden geschaald om een ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie te leveren, terwijl de kosten laag blijven.

Momenteel wordt Sui (SUI) verhandeld tegen een indrukwekkende prijs van $1,14, met een marktkapitalisatie van $600.151.522. Experts uit de branche voorspellen dat de waarde van Sui (SUI) in het eerste kwartaal van 2024 zou kunnen stijgen tot een indrukwekkende $2,91.

Uwerx (WERX): De freelance-revolutie begint

Uwerx is een opwindende innovatie in de freelancebranche die de manier waarop freelancers werken gaat veranderen. Het is het allereerste freelanceplatform ooit gebaseerd op blockchain-technologie en biedt een veilige, transparante en lonende omgeving die de wereld van freelance werk zal opschudden.

Om freelancen nog beter te maken, introduceert Uwerx coole functies die freelancers motiveren en betrekken. Ze hebben er ook voor gezorgd dat klanten en freelancers naadloos kunnen samenwerken door handige tools in het platform op te nemen.

Uwerx onderscheidt zich van de grote spelers als Upwork en Fiverr door freelancers een veel lager tarief van slechts 1% in rekening te brengen. Dat betekent dat freelancers meer van hun zuurverdiende geld kunnen houden.

Airdrop en Token Lock: Uwerx (WERX) effent de weg naar stabiliteit en inclusie

Er gebeurt veel in de wereld van Uwerx! Ze hebben een Test Airdrop gepland aan het einde van de voorverkoop op 31 juli, en de respons van de Twitter-poll was ongelooflijk, met maar liefst 98,2% voor.

En krijg dit – op basis van een stem van 82,8% zal Uwerx 25 jaar lang een Token-slot implementeren. Dat betekent dat de tokens superveilig en stabiel zijn.

Nieuwe segmenten van het Alpha-platform worden deze week vrijgegeven en ook de ontwikkeling van de bètaversie is deze week begonnen.

Deel 3: Uwerx-voorverkoop: vroege ondersteuning en opwindende vooruitgang

Uwerx staat early adopters toe om deel te nemen aan het project tijdens hun voorverkoopfase. Het bevindt zich in fase 5 en je kunt tokens pakken voor $0,041 per token met een ongelooflijke bonus van 20%.

Het team introduceerde ook de Uwerx Vault, waarmee freelancers hun WERX-tokens kunnen opslaan en beloningen kunnen verdienen op basis van hoe het gaat op het platform. Het is net als staken en een geweldige manier om meer betrokken te raken.

Uwerx boekt indrukwekkende vooruitgang. Het voltooide fase 1 in slechts 17 dagen en fase 2 in slechts 8 dagen. Dat is snel! Het project draait om transparantie en veiligheid, met audits van SolidProof en InterFi Network audits.

Uwerx maakt ook furore in de cryptowereld. Het project staat op CoinSniper en zal op 1 augustus op Uniswap staan. Het feit dat ze al 5.000 aanmeldingen hebben bereikt, toont veel steun en interesse in het Uwerx-platform.

Aangezien de einddatum van de hard-cap voorverkoop op 31 juli blijft, heeft het Uwerx-team de tokentoewijzingen gewijzigd op basis van wat de community wil. Ze zetten zich in voor een eerlijke en inclusieve distributie.

Uwerx heeft een missie om freelancen te transformeren, en ze doen dit met innovatie, toewijding en een sterke focus op het versterken van freelancers.

Doe mee met de revolutie met Uwerx via de onderstaande links:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/