hacker cropped
Blockchain,, Trending

Whale Alert + BitcoinAbuse = Crypto Crime bestrijden

Whale Alert en BitcoinAbuse werken samen om crypto-misdaden sneller te detecteren en samen te bestrijden, voor een veilig handelen.


Vechten tegen de oplichters

Op 3 september kondigde Whale Alert, een service voor het volgen van grote cryptocurrency-transacties, aan dat het gaat samenwerken met BitcoinAbuse om cryptocurrency-gerelateerde misdaden beter te bestrijden.

BitcoinAbuse is een openbare database van Bitcoin (BTC) -adressen die worden gebruikt door hackers en criminelen. Whale Alert zei verder:

“We zullen nu transacties melden die overgemaat zijn aan oplichters en hun activa bijhouden. Je kunt crypto veiliger maken door oplichting, zwarte markten en hacks te melden op de website BitcoinAbuse.com. ”


Whale Alert kondigt versie 2.0 aan

Eerder vandaag zag Whale Alert een verplaatsing van 500 miljoen XRP – op dat moment ongeveer $ 130 miljoen waard – van Ripple’s escrow naar een andere portemonnee die ook in handen is van het bedrijf. De overdracht kan leiden tot onvrede met de praktijken van het bedrijf, die volgens sommigen de XRP-prijswinsten verstoren.

Whale Alert kondigde aan de tweede versie van zijn platform te werken, die aanvullende diensten zal omvatten, zoals betere fraude aanpak en het volgen van hacks. De aankondiging luidde:

“We zijn verheugd om Whale Alert v2 aan te kondigen: ‘s werelds grootste onafhankelijke blockchain-tracker, die in Q4 2019 live gaat. Meer blockchains, betere analyses en meer functies!”