Dogecoin Nieuws

Whales verplaatsen 407 miljoen Dogecoin terwijl Elon Musk Twitter hoofdkantoor binnentreedt

Er zijn enorme hoeveelheden Dogecoin in beweging gekomen te midden van de overname van Twitter door Elon Musk.

Crypto whales verplaatsen grote hoeveelheden DOGE

Analyse platform Whale Alert meldde dat er in de afgelopen 24 uur bijna 408 miljoen DOGE tokens, ter waarde van 32,2 miljoen dollar zijn verplaatst in slechts twee transacties. Eerst werd er 107.7 miljoen DOGE ($7,25 miljoen) overgedragen van een onbekende wallet naar Binance.

Een paar uur later werd er nog eens 300 miljoen DOGE verplaatst. Volgens Whale Alert zijn deze 299.999.998 Dogecoins ($21,56 miljoen) verplaatst van een onbekende wallet naar een andere onbekende wallet.

Het is niet verwonderlijk dat deze grote investeerders de afgelopen dag grote hoeveelheden Dogecoin hebben verplaatst. De prijs van Dogecoin is namelijk flink gestegen na het nieuws dat Elon Musk’s Twitter-deal bijna is afgerond.

Gisteren plaatste Musk een video waarin hij het Twitter-hoofdkwartier in San Francisco binnenloopt, voorafgaand aan de door de rechtbank opgelegde deadline om de deal van 44 miljard dollar af te ronden. Musk kan de deal tegen vrijdag 28 oktober afronden.

De Dogecoin prijs schiet omhoog

Het feit dat Elon Musk, die goot fan is van de Dogecoin, nu daadwerkelijk Twitter gaat kopen, maakt veel DOGE investeerders enthousiast. De investeerders geloven namelijk dat Musk ervoor zal zorgen dat de Dogecoin geïmplementeerd zal worden op Twitter.

Hierdoor is de grootste memecoin ter wereld de afgelopen dagen flink gestegen. De Dogecoin koers is in de afgelopen 24 uur met zo’n 17 procent gestegen. In de afgelopen week boekt de munt zelfs een winst van meer dan 30 procent.

Dogecoin nieuws

Dogecoin schiet omhoog na uitspraak Elon Musk over bouwen van mobiele telefoon
Elon Musk deelt aanstaande plannen voor Twitter
Elon Musk: “Twitter gaat de komende maanden een hoop domme dingen doen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten