Bitcoin Nieuws, Nieuws

Bitcoin Nieuws, Nieuws

Wikileaks krijgt veel Bitcoin donaties na arrestatie Assange

Na de arrestatie van Wikileaks oprichter Julian Assange, uit de Ecuadoriaanse ambassade, zijn er plotseling heel veel Bitcoin donaties binnen gekomen bij Wikileaks. Aanhangers van Assange doneren massaal om de juridische verderdiging van de Australische journalist te financieren. Op dit moment is er al voor meer dan 8 BTC, ter waarde van $40.0000 gedoneerd.


WikiLeaks heeft heel veel geld verdient aan Cryptocurrency

In 2010 heeft de Amerikaanse regering betalingsmaatregelen tegen WikiLeaks ingevoerd. Het bedrijf kon geen betalingen meer ontvangen en uitvoeren via Visa, Mastercard, Moneybookers etc.

In 2017 bedankte Assange de Amerikaanse regels cynisch voor de maatregelen. Hij vertelde dat die er namelijk toe hebben geleid dat de organisatie cryptocurrency als belangrijkste financieringsbron heeft gebruikt. WikiLeaks heeft dus heel veel crypto tokens ontvangen die later exponentieel in waarde zijn gestegen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de website bestand was tegen financiele tegenslagen en hoge juridische kosten.

 

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin nieuws

Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd
Er zijn 80 duizend Bitcoin-miljonairs minder door de crypto-crash van 2022 Er zijn 80 duizend Bitcoin-miljonairs minder door de crypto-crash van 2022
Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000 Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten