Worldcoin Altcoin
Altcoin, Worldcoin

Worldcoin kondigt $5 miljoen subsidieprogramma ‘Wave0’ aan

De Worldcoin Foundation heeft vandaag de lancering aangekondigd van een ambitieus subsidieprogramma genaamd ‘Wave0’, waarmee ze $5 miljoen willen investeren in de ontwikkeling van rechtvaardigere systemen en veerkrachtige technologie op het Worldcoin-platform. Deze subsidies zijn bedoeld om de gemeenschap van ontwikkelaars te stimuleren en innovatie te bevorderen in lijn met de missie van Worldcoin.

Subsidie voor drie subsidietrajecten

Het subsidieprogramma zal $5 miljoen aan financiering verdelen over drie verschillende subsidietrajecten. Ontvangers van de subsidies kunnen betalingen verwachten in de vorm van WLD-tokens, die gebaseerd zijn op de Ethereum-blockchain. Dit is een strategische zet van Worldcoin om gebruik te maken van het bestaande ecosysteem en de mogelijkheden van de Ethereum-blockchain.

Het subsidieprogramma staat niet alleen open voor ontwikkelaars, maar ook voor projecten die zich richten op onderzoek en ontwikkeling, evenals gebruiksscenario’s die profiteren van zowel Worldcoin als World ID. Dit brede scala aan toepassingen benadrukt de veelzijdigheid en het potentieel van het Worldcoin-platform, dat streeft naar een meer rechtvaardige en inclusieve financiële toekomst.

Ondersteunen van innovatieve ideeën

Worldcoin is vastbesloten om innovatieve ideeën te ondersteunen die bijdragen aan de verdere groei van het ecosysteem. Het ‘Wave0’-subsidieprogramma biedt ontwikkelaars en projecten een unieke kans om bij te dragen aan de evolutie van Worldcoin, terwijl ze tegelijkertijd worden beloond voor hun inspanningen en toewijding.

De aanvraagperiode voor het subsidieprogramma is nu geopend, en geïnteresseerde partijen worden aangemoedigd hun voorstellen in te dienen via de officiële kanalen van Worldcoin. De Worldcoin Foundation kijkt uit naar de creatieve en baanbrekende voorstellen die zullen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het Worldcoin-ecosysteem en de bredere blockchain-gemeenschap.

Altcoin nieuws

TON core-team lanceert smart wallet met gasloze transacties
Shiba Inu team voorspelt naderend altcoin seizoen
Bloedbad voor crypto, maar analist voorspelt grote XRP uitbraak
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli