Payment Halted / Stopped
Blockchain

Wyre-gebruikers krijgen opnamelimiet van 90% opgelegd

Wyre, het cryptocurrency-betalingsplatform, heeft zijn opnamebeleid aangepast. Gebruikers mogen nu maximaal 90% van hun activa uitbetalen. Dit nieuws komt slechts 2 dagen nadat 2 voormalige werknemers de mogelijkheid van een sluiting hadden gesuggereerd.

Het belang van de community

Wyre stelde het opnamelimiet in, verwijzend naar ‘het belang van onze community’. Gebruikers kunnen nu 90% van hun activa opnemen, terwijl het bedrijf strategische opties onderzoekt om de langdurige bearmarkt te omzeilen. De beleidswijziging werd via Twittter aangekondigd. Hiernaast is ook Yanni Giannaros, de ‘Chief Risk Officer’ van Wyre aangesteld als interim-CEO.

Stopzetten samenwerking met MetaMask

MetaMask heeft deze week de samenwerking met Wyre stopgezet. Dit gaat resulteren in de verwijdering van Wyre uit MetaMask’s mobiele aggregator. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig crypto kopen vanuit de digitale wallet.

De samenwerking kan op zijn beurt een harde klap zijn voor Wyre, die relatief veel volume uit de digitale wallet ontvangt. MetaMask zei als slot het volgende over de verwijdering van Wyre:

Wij werken momenteel aan het verwijderen van extensies en stellen uw geduld op prijs. Gebruik Wyre momenteel alsjeblieft niet op de mobiele aggregator.

Blockchain nieuws

Nieuwe betaalonderneming ‘X Payments’ van Elon Musk vermijdt cryptocurrency
Bitcoin-miningbedrijf CleanSpark ziet aandelen kelderen na wijziging verkoopovereenkomst
Bakkt rapporteert sterke jaarresultaten en ambitieuze 2024-plannen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?