Persbericht

XinFin Roadmap voor 2021: Wallet, Custodian Integratie, XDC Snelle Adoptie.

Wallet integratie, custodian integratie, snelle adoptie van XDC en nog veel meer voor de XDC-gemeenschap in de RoadMap 2021.


De fenomenale opkomst van Bitcoin, gesteund door institutionele adoptie, heeft de eetlust voor digitale activa door mainstream markten en investeerders bevestigd. Bitcoin is tegenwoordig een schaars digitaal bezit met een zeer hoge liquiditeit, en deze liquiditeit, het delven en de adoptie worden op een vrij gedecentraliseerde manier beheerd door de leden van de gemeenschap.

XDC is gepositioneerd om financiering in de echte wereld te verbinden met deFi markten en XinFin’s focus is dat XDC een de-facto standaard wordt voor het vastleggen van betalingsverplichtingen voor instellingen, waaronder kopers, leveranciers, overheden en banken. Betalingsverplichtingen kunnen ook worden vastgelegd voor de werkgever tot werknemer transacties die potentieel mogelijkheden kunnen creëren voor dagkrediet, hypotheekverstrekking, en autoleningen op het XDC Netwerk.

Overheden halen miljarden op via obligaties die in wezen betalingsverplichtingen zijn. Momenteel is deze ruimte leeg en is er geen platform dat zich op deze specifieke functie richt. Door dit mogelijk te maken, ontstaat een enorme kans om deFi te draaien, gedekt door activa uit de echte wereld, boven op het XDC-netwerk.

Centrale banken pompen liquiditeit in de financiële markten, zodat liquiditeit het MKB aan de basis kan bereiken. XDC is gepositioneerd om dergelijke liquiditeit te absorberen en te distribueren via originators die verbinding maken met TradeFinex op het XDC Netwerk.

XinFin verwacht dat een externe ontwikkelaar betalingsverplichtingen op het XDC-netwerk zal leveren die door de eerste twee integraties, Validus en Funding Societies, zullen worden gebruikt. Er zijn gesprekken gaande met gereguleerde financiële instellingen om hun betalingsverplichtingen voor instrumenten zoals kredietbrieven, facturen en vorderingen op het XDC Netwerk te brengen.

Terwijl het Core Team zich richt op de adoptie van XDC en het netwerk, is het duidelijk dat om ons te laten opereren als een Gedecentraliseerde Autonome Organisatie, de deelname van de XDC-gemeenschap nodig is om de volgende doelstellingen te bereiken:

  • XDC-integraties in hardware- en softwareportefeuilles, en de toevoeging van meer custodians voor digitale activa en crypto-beurzen.
  • XDC-liquiditeit verschaffen om de liquiditeit van handelsfinanciering te ondersteunen.
  • De adoptie van XDC vergroten door marketinginspanningen die de bekendheid van het protocol en de voordelen van het XDC Netwerk vergroten.

XinFin deelt de volgende Roadmap onderin graag met haar kern community-leden en Newsbit lezers, om meer aandacht te krijgen voor het project. Het uiteindelijke doel is om het XDC Netwerk te laten uitgroeien tot een marktleider in 2021.

1. Bouw een robuuste ondersteunende infrastructuur voor de XDC Mainnet Chain met nieuwe wallet-integraties

2. Stimuleer snelle adoptie van XDC met Dapps die momenteel op het XDC Netwerk draaien

3. Stimuleer de ontwikkeling van Dapps op het XDC Netwerk met financiering en bounty programma’s voor 3e partij ontwikkelaars die tot 140% van hun kosten gedragen in XDC als bounty kunnen claimen door het indienen van details op https://www.xinfin.org/bounty (Vul het formulier in dat onder vooraf goedgekeurde XDC Bounty staat)

4. Beursnoteringen

5. Market making en Liquidity push door stimulering van Market Makers

6. Wereldwijde bekendheid en PR

7. Ontwikkel interoperabiliteit van XDC met Ethereum ecosysteem

8. Juridische duidelijkheid over XDC Netwerk en token

9. Hackathon & stage om XDC Adoptie en Meer Dapps Integratie te bevorderen.

10. Verbeter XDC Staking op de volgende manieren:

  • Masternode/Backup Node: Uitbreiden van XDC Masternode netwerken.
  • Community Staking: Integratie met beurzen en custodians die een opbrengst kunnen bieden aan XDC-houders.
  • Organische groei door integraties met projecten van derden

Het XinFin Core Team moedigt leden van de gemeenschap aan om deel te nemen aan de ontwikkeling en het gebruik van het XDC Netwerk. Inspanningen om in contact te komen met gereguleerde bedrijven of deze te benaderen, die XDC-adoptie kunnen stimuleren met draaiende systemen, zullen worden ondersteund via XinFin Bounty programma’s. Tot 140% aan XDC Bounty is beschikbaar voor communicatie-, integratie-, of regelgevingskosten gemaakt door XDC Community leden. XDC Bounty formulier op https://www.xinfin.org/bounty.