YouTube verband het account Bitcoin.com zonder reden

YouTube zet zijn harde optreden tegen crypto accounts voort. Het officiële kanaal van Roger Ver’s, Bitcoin.com is namelijk verbannen.


Verbannen zonder enige reden

YouTube heeft het officiële kanaal van Bitcoin.com verbannen wegens een schending van de servicevoorwaarden van YouTube.

Volgens een verklaring van Roger Ver, de voorzitter van het kanaal Bitcoin.com, werd het account zonder enige reden verbannen. Hij suggereerde dat het mogelijk veelvoudig gerapporteerd was door Bitcoin fans. Dit omdat Ver zelf een groot voorstander van Bitcoin Cash, de tegenhanger van BTC. Ver vertelt:

“Ik vermoed dat een aantal van deze Bitcoin fans de video ten onrechte vals gerapporteerd hebben” . Deze mensen hebben onzin gerapporteerd, zoals dat Bitcoin cash een scam is.

Ver voegde eraan toe dat dit het het juiste moment lijkt om andere video services te gaan verkennen, ongeacht of zijn kanaal weer online komt. Voorbeelden van andere opties zijn lbry.tv, Dtube en BitChute. Ver vraagt het publiek om mee te denken over een alternatieven oplossing voor zijn ban.

De oprichter van Bitcoin.com benadrukte bovendien dat er gigantisch veel neppe weggeefacties op YouTube zijn die nep zijn. Deze worden ten onrechte gekoppeld aan onder andere Elon Musk en de CEO van Ripple. Dit suggereert dat het platform niet geschikt is om fraude te bestrijden.

Het is momenteel onduidelijk hoeveel abonnees het YouTube-account van Bitcoin.com had op het moment dat het werd verbannen. Wel weten we dat het account meer dan 25 duizend abonnees had.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


YouTube’s oorlog tegen crypto

De onofficiële strijd van YouTube tegen crypto neemt toe. Veel crypto YouTubers, waaronder Ivan op Tech, Chris Dunn en Tone Vays, hebben hun kanalen de afgelopen zes maanden zien verdwijnen.

Ook Ripple heeft problemen met het bedrijf. Brad Garlinghouse, de CEO van het Ripple heeft de website zelfs aangeklaagd. Dit omdat er constant scam accounts met zijn naam XRP tokens proberen af te troggelen van de XRP community.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken