Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Zal Terra zijn voorraad LUNA tokens gaan burnen?

Vorige week was een afschuwelijke week voor Terra en zijn investeerders. De UST stablecoin verloor zijn koppeling met de dollar en de LUNA token daalde van $80 naar $0,000005.

Nu wordt er hard gedebatteerd over hoe het project hersteld kan worden. Eén van de voorstellen die werd gedaan is het burnen van een groot aantal LUNA tokens. Dit zou mogelijk de enige redding zijn van het project. Na de LUNA crash schoot het aantal circulerende tokens namelijk omhoog tot meer dan 6,5 biljoen tokens.

Het is dan ook niet zo gek dat een groot aantal investeerders wil dat het project een groot aantal tokens zal ‘burnen’ (vernietigen) om het aanbod te verminderen en de waarde te verhogen. Het is echter nog maar de vraag of Terraform Labs het eens is met deze redenatie.

Gaat Terra zijn eigen LUNA voorraad vernietigen?

Terra zelf heeft ook al een herstelplan aangekondigd, maar die is meer gericht op een Luna fork. De CEO van Binance en een groot aantal investeerders denken echter dat dit niet veel op zal lossen. De enige oplossing, zo zeggen de investeerders en Zhao, is het vernietigen van een groot aantal LUNA tokens.

Door de Luna tokens te vernietigen, zou de schaarste van de tokens van investeerders vergroot worden. Hierdoor zal de Terra koers wellicht weer richting de $1 stijgen. Echter, met een aanbod dat in een paar dagen met 1700% toeneemt, zou een enorme token burn nodig zijn om deze prijs te herstellen.

Het is ook goed om als investeerder te weten dat, ondanks veel Twitteraars beweren dat Terra een grote token burn aan zal kondigen, er nog geen officiële aankondigingen zijn geweest over een dergelijke token burn.

Altcoin nieuws

Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24% Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24%
Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar
Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten