Blockchain Nieuws

Zilliqa komt met Web3-console

Het blockchain-bedrijf genaamd Zilliqa heeft de lancering van zijn op Web3-gebaseerde Console bekend gemaakt.

Console voor cryptoliefhebbers

Met first party games van Zilliqa, een Web3-wallet en diverse mining-hulpprogramma’s, is de console ontworpen voor cryptoliefhebbers. Het algemene doel van het gaming-apparaat is om spelers in staat te stellen games te spelen terwijl ze Zil-tokens ontvangen.

Zilliqa hoopt de onboarding van hun nieuwe platform te kunnen vergroten met de toevoeging van een Web3-wallet én een gaming-hub. De gaming-hub brengt op zijn beurt diverse crypto-apps en games op één plek samen. Spelers kunnen hiernaast ook beloningen verdienen en deze eventueel verhandelen op de markt. Uiteraard kunnen de verdiende tokens ook naar de wallet van de betreffende speler gestuurd worden.

Steam-equilavent voor Web3-games

Het bedrijf kreeg goede reacties op hun eerste game aankondiging op Gamescom. Sindsdien zijn ze hard bezig geweest.

Zilliqa’s hardwareconsole en gaming-hub zullen iedereen in staat stellen om geld te verdienen terwijl ze leuke games spelen. Dit allemaal zonder de complexiteit van het beheren van de crypto die ze verdienen. Een vertegenwoordiger van Zilliqa zegt het volgende:

Met de steun van Zilliqa’s grote crypto-community en de gebruiksvriendelijke infrastructuur, twijfelen wij er niet aan dat we het Steam-equivalent voor Web3-games kunnen worden.

In oktober van dit jaar start de gaming-hub met bètatests voor vroege toegang. De consoles zouden beschikbaar moeten zijn voor pre-order in het eerste kwartaal van 2023. Dit zal gelijktijdig gebeuren met 2 nieuwe Zilliqa-titels, waaronder de first-person shooter genaamd WEB3WAR.

Blockchain nieuws

Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto
Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren
Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten