Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Zit Terra (LUNA) achter de recente Bitcoin piek?

De Bitcoin prijs is de laatste tijd flink gestegen en sommige investeerders hebben dit toegeschreven aan Terra (LUNA).


Heeft Terra Bitcoin gekocht?

Bitcoin is de laatste tijd enorm gestegen, waardoor het weer boven de $42.000 staat. Dit is belangrijk voor de digitale munt, omdat het een stap zet in de richting van een nieuwe bull-trend. Er zijn speculaties geweest over de redenen achter het recente herstel. Sommige investeerders in de crypto wereld hebben het herstel toegeschreven aan een andere cryptomunt, genaamd Terra (LUNA).

Vorige week onthulde de oprichter van Terra Network, Do Kwon, dat het van plan was om Bitcoin te kopen. Kwon legde uit dat deze Bitcoin naar de reserves van het netwerk zou gaan om UST, de stabiele munt van het netwerk, te ondersteunen. De oprichter onthulde ook het bedrag aan Bitcoin dat Terra van plan was te kopen voor zijn reserves. Hij zei dat het meer dan $10 miljard zou zijn.

Kwon had ook bevestigd dat het netwerk inderdaad al begonnen was met het kopen van Bitcoin. Dit heeft de speculaties aangewakkerd dat de Bitcoin aankopen van het netwerk de prijs van de munt opdreven.

Onlangs had TerraLabs $125 miljoen aan USDT naar exchanges verplaatst. Deze overboeking die op dinsdag 22 maart plaatsvond, heeft geleid tot speculaties over de vraag of Terra is begonnen met het kopen van Bitcoin. Velen in de crypto wereld geloven dat het aankopen van TerraLabs zijn die de prijs hebben opgedreven

De instroom van Bitcoin in exchanges is de afgelopen tijd toegenomen. In de afgelopen week werd er in totaal $6 miljard aan instroom geregistreerd die naar exchanges ging. Als Terra in één keer voor 125 miljoen dollar aan Bitcoin koopt, kan een dergelijke accumulatie de prijs heel goed doen stijgen.


Wil jij Bitcoin verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Bitcoin stijgt tot $42.000

Het belanngrijke weerstandspunt van de $42.000 is vandaag doorbroken. Deze recente stijging heeft de Bitcoin koers nu boven het 50-daagse SMA ligt, wat aantoont dat het vertrouwen in BTC terug is gekeerd. Steeds meer en meer investeerders kopen de digitale munt.

Het volgende weerstandspunt ligt rond de $43.180 en daarna zal er nog een vrij sterke weerstandszone liggen rond de $44.000. Als deze doorbroken wordt lijkt de kans op een grote prijsstijging mogelijk.

“De prijs van Bitcoin is de laatste tijd enorm gestegen, omdat beleggers hebben gewacht op een langdurige trend die de digitale valuta de afgelopen week heeft overspoeld. [..] Met de huidige vooruitzichten van de Bitcoin kunnen aanhoudende aankopen de prijzen op korte termijn tot boven het niveau van de $45.000 en op middellange tot lange termijn de $48.000 brengen. Zo vertelt Aldus Egor Volotkovich, directeur bij EVODefi.

Bitcoin heeft zijn positie boven de $42.500 vast weten te houden. Naarmate de handelsdag begint, wordt meer momentum verwacht, wat ten goede zal zijn voor de prijs van de digitale munt.

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten