XRP
Ripple

Zo kan Ripple (XRP) 100 dollar waard worden

Beleggers zijn al geruime tijd teleurgesteld over de ontwikkelingen van de XRP koers. De munt blijft ver verwijderd van zijn all time high, bereikt in 2018. Toch blijven crypto analisten optimistisch.

Volgens Vandell Aljarrah, mede-oprichter van Black Swan Capitalist, kan de XRP koers zelfs een niveau van meer dan $100 bereiken. In dit artikel leggen we uit hoe één XRP-token $100 waard kan worden.

$10 biljoen aan marktaandeel voor XRP

Volgens Aljarrah hoeven we ons geen zorgen te maken over de prijsontwikkeling van XRP. De populaire altcoin kan een explosieve adoptie verwachten. De expert voorziet een scenario waarin de XRPL-technologie een aanzienlijk marktaandeel van het handelsvolume in derivaten overneemt. Een marktaandeel van slechts 1% kan resulteren in een volume van $10 biljoen op het XRP-netwerk.

Deze enorme hoeveelheid geld zou een explosieve prijsrally veroorzaken. Een marktwaarde van $10 biljoen zou leiden tot een prijs van $100 per XRP, uitgaande van een circulerend aanbod van 100 miljard munten. Dit zou een indrukwekkende stijging van meer dan 18.000% betekenen ten opzichte van de huidige XRP koers van $0,52.

Is een XRP prijs van 100 dollar realistisch?

Of een dergelijke prijs realistisch is voor XRP valt te betwijfelen. De gehele cryptomarkt heeft momenteel een marktwaarde van net boven de $2,7 biljoen. Dit zou betekenen dat XRP alleen al een marktkapitalisatie zou hebben van bijna vier keer zoveel als de gehele huidige cryptomarkt, en bijna evenveel waard zou zijn als de gehele goudmarkt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken