Persbericht

Zo kon Trader met €1000 Investering in Bitcoin Crypto Miljonair Worden – Kan je nu Nog Rijk Worden met Crypto Investering in BTCBSC

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu de zomervakantie af is gelopen en men het werk weer oppakt, keert het leven ook terug naar de cryptomarkt. Doordat er in de zomer vaak minder gehandeld wordt, presteren cryptomunten vaak slecht en dat is ook te zien aan het slechte markt sentiment van nu. Toch kan dit juist een goed instapmoment zijn om te investeren in crypto.

Een specifieke belegger wist rijk te worden met crypto door op de juiste momenten in de stappen in top crypto’s, waaronder uiteraard ook Bitcoin. Hij maakte van een kleine investering van €1000 meer dan een miljoen, en voordat je het je afvraagt, nee, hij was niet een van de vroege investeerders die Bitcoin in 2011 voor een fractie van de huidige prijs wist te bemachtigen.

Hoe Word Je Een Crypto Miljonair Met Een Investering Van Maar €1000?

De afgelopen twee jaar zijn er veel crypto miljonairs bijgekomen met de crypto bull run’s van 2021 en 2022. Veel beleggers denken dat de tijd om rijk te worden met crypto voorbij is, maar daar was deze trader het niet mee eens.

De trader in kwestie is een van de succesvolste investeerders in cryptomunten ter wereld. Hij wist €1000 om te zetten in een vermogen van €1.000.000, maar dit deed hij niet in een keer.

Hij vertelt dat hij dit deed door zijn portfolio op een goede manier te diversifiëren en op de juiste momenten de markt in te stappen. Volgens hem is dat niet zo moeilijk als je een klein beetje op let.

Als je bijvoorbeeld op het laagste punt van Bitcoin in 2021 investeerde, kon je een rendement van 1050% verdienen als je de crypto verkocht op de top. Ook in 2022 had je de mogelijkheid om je vermogen te verdubbelen. Zelfs dit jaar had je een 85% rendement kunnen maken op het voorlopige hoogtepunt van BTC.

Door je portfolio uit te breiden met verschillende investeringen spreid je de kans om exponentiële winsten te maken en beperk je het risico om ineens een groot deel van je kapitaal te verliezen, omdat je investeringen op verschillende projecten staan. Als je dit slim doet, maak je een optimaal rendement omdat er waarschijnlijk één of twee investeringen tokens ineens omhoog schieten, terwijl de rest achterblijft. Door op zulke momenten slim de juiste tokens te kopen en verkopen kun je veel rendement behalen. 

De anonieme investeerder in kwestie vertelde dat hij het meeste ‘geluk’ heeft gehad met het investeren in nieuwe high-risk / high-reward (presale) tokens. Door vroeg te investeren in goede projecten kun je de token voor een lage prijs krijgen, terwijl de kans op stijgen bijna 100% is, bijvoorbeeld doordat de listingsprijs hoger ligt dan de presale prijs.

Hierbij moet je denken aan investeringen zoals de populaire meme coins als Pepe Coin en Shiba Inu die beiden voor een rendement van meer dan 1000x hebben gezorgd bij investeerders die de trend op tijd zagen.

Ook nu komen er elke dag nog nieuwe crypto projecten uit en het is moeilijk om de juiste investeringen hiertussen te vinden. Op dit moment zijn bijvoorbeeld de Bitcoin BSC, Wall Street Memes en Launchpad XYZ presales zeer populair.

Bitcoin BSC ($BTCBSC) – Grijp de kans om Bitcoin weer voor €0,99 te krijgen

Wall Street Memes ($WSM) – De token van de social media sensatie met 1 miljoen+ volgers

Launchpad XYZ ($LPX) – Gebruik de kracht van AI om de beste trades te vinden

Investeer In High-Risk / High-Reward Presales Met Een Laag Risico!

Zoals we hierboven al vertelde brengen presales vaak veel risico met zich mee. Dit komt doordat er duizenden nieuwe crypto projecten op de markt worden gebracht en het is moeilijk om te weten welke het gaan maken, en welke niet.

Door deze projecten te analyseren kun je enigszins voorspellen welke crypto projecten de potentie hebben om een lange levensduur en veel succes te behalen. Natuurlijk moet je hier, net als in ‘zekerdere’ investeringen, nooit meer investeren dan je kwijt kunt.

Om jou een zo’n groot mogelijke kans te geven om de volgende crypto stijger te vinden en daarmee crypto miljonair te worden hebben onze crypto analisten verschillende presales geanalyseerd en op dit moment raden ze BTCBSC, WSM en LPX aan.

Bitcoin BSC ($BTCBSC) – Grijp De Kans Om Bitcoin Weer Voor €0,99 Te Krijgen

Bitcoin BSC is een van de verste projecten op de markt. De munt geeft beleggers de mogelijkheid om terug te keren naar 2011 waar Bitcoin nog een van de enige crypto’s was en je de munt nog kon kopen voor €0,99.

De makers van BTCBSC hebben er ook voor gekozen in totaal 21 miljoen tokens ontworpen. Net als 2011 zullen zijn er maar 6,125 miljoen tokens beschikbaar voor aankoop tijdens de presale. 69% wordt gebruikt voor het staking mechanisme en 2% om de vloeibaarheid op de DEX tijdens de lancering te verzekeren. 

Bitcoin BSC is gebouwd op de Binance Smart Chain (BNB) die is gemaakt op dezelfde code al het Ethereum netwerk. Dit waarborgt de veiligheid en biedt de mogelijkheid tot smart contracts. Ook is de BNB Chain goedkoper en sneller dan die van Ethereum.

In tegenstelling tot Bitcoin hoef je geen BTCBSC te minen om nieuwe tokens vrij te krijgen. Deze worden vrijgegeven over een periode van 120 jaar (net als bij het origineel) via het staking pool smart contract. Je krijgt dus de mogelijkheid een passief inkomen te verdienen met deze versie van Bitcoin, een eigenschap wat het origineel niet heeft.

Bitcoin BSC is op 5 september in de presale gestart en haalde in de eerste dag al bijna een vermogen van een halve ton aan investeringen op. Dit bedrag loopt met de minuut op dus het kan goed zijn dat BTCBSC al bijna uitverkocht is wanneer je dit leest. 

Koop nu Bitcoin BSC voordat het te laat is!

Wall Street Memes ($WSM) – De Token Van De Social Media Sensatie Met 1+ Miljoen Volgers

De Wall Street Memes presale is waarschijnlijk de bekendste presale van het moment, en dat is niet voor niets. De WSM presale is al in zijn 30ste en laatste fase aangekomen en staat op de planning om deze maand nog te lanceren op verschillende van de beste gedecentraliseerde en gecentraliseerde exchanges.

Wall Street Memes heeft al meer dan $25 miljoen aan vermogen opgehaald wat wijst op een hoog vertrouwen van beleggers. Dit is niet gek aangezien het platform al jaren actief is op social media, waar het 538k volgers heeft op Instagram en 269k op X (voorheen bekend als Twitter).

De tokenomics van WSM zijn dan ook volledig gericht op de community, aangezien 100% van de tokens voor de fans en investeerders in de presale is. In totaal zijn er 2 miljard tokens gemaakt waarvan 50% verkocht wordt in de presale. 30% zijn voor community rewards en 20% voor liquiditeit bij de DEX en CEX listings.

Wall Street Memes heeft recentelijk aangekondigd dat ze een staking pool zullen toevoegen, zodat de community ook passief inkomen kan verdienen. Ook zal dit ervoor zorgen dat het grootste deel van de tokens vast staat tijdens de lancering van de munt wat schaarste stimuleert waardoor de prijs ook op lange termijn kan blijven stijgen.

Je hebt nog maar 20 dagen om WSM te bemachtigen voor een prijs van $0,0337. Als je nu in de Wall Street Memes presale investeert, heb je ook nog eens kans om een $50k WSM airdrop te winnen. Je hebt de laagste prijs van $0,025 al gemist, dus mis deze laatste kans niet.

Ga nu naar de Wall Street Memes website!

Launchpad XYZ ($LPX) – Gebruik De Kracht Van AI Om De Beste Trades Te Vinden

Launchpad XYZ is de derde presale waarvan we denken dat hij een succes kan gaan worden. Launchpad XYZ biedt namelijk niet alleen hun munt aan, maar zijn ook een platform met unieke eigenschappen aan het ontwikkelen. Ze hebben dan ook een presale gestart om een vermogen op te halen om het platform verder te bouwen.

Het platform zal op zo’n manier gebruik maken van de ingewikkelde Web3 technologie dat het niet uitmaakt of je een ervaren trader bent, of pas net begint, iedereen kan er wegwijs op worden. Launchpad XYZ wil uiteindelijk een alles-in-een dashboard bieden voor al je crypto zaken.

Zo zal het platform een eigen crypto wallet bieden, en inzichten via ‘trading edge’ op basis van AI waarop je analyses, marktsentiment en het laatste nieuws kunt lezen, en een trading terminal zodat je jouw trades precies op het juist moment uit kunt voeren.

Launchpad XYZ is ook al ver gevorderd in hun presale, en heeft al meer dan $1,6 miljoen opgehaald. Het platform is staat op de planning om dit kwartaal nog te lanceren en zal na deze lancering nog een eigen DEX, NFT markt en verschillende andere functies toevoegen.

Launchpad XYZ zal de markt open willen breken en de lat hoog leggen voor soortgelijke projecten die in de toekomst nog gebouwd gaan worden. Je kunt nu nog LPX kopen voor een vaste lage prijs van $0,0445 via onderstaande link.

Investeer nu in het Launchpad XYZ platform!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.