PEPE, pepecoin
Pepe Coin

Zoveel geld zou je nu hebben als je vorige maand voor $1.000 aan PEPE had gekocht

Pepe (PEPE) heeft dit jaar een geweldige prijsstijging meegemaakt. Het project ervaart momenteel een uitzonderlijke groei, met een indrukwekkende stijging van meer dan 130% in slechts één week tijd. Oplettende investeerders hadden met deze toename een aanzienlijk bedrag kunnen verdienen.

Hoeveel geld zou je hebben gehad?

Een maand geleden was de PEPE-token geprijsd op $0.0000009179. Op het moment van schrijven is de waarde van deze cryptomunt gestegen naar $0.000007539, wat neerkomt op een indrukwekkende stijging van ongeveer 721,33%. Als je een maand geleden $1.000 had geïnvesteerd in het project, zou de totale waarde van je PEPE-investering nu dus ongeveer $8.213 bedragen. Dit vertegenwoordigt een winst van ongeveer $7.213.

Verkopen op het beste moment

Maar wat als je het beste moment had gekozen om je PEPE-tokens te verkopen? Het hoogste punt van PEPE was op 5 mei, toen de prijs slechts $0.000008585 bedroeg. Als je op dat moment je PEPE-tokens had verkocht, zou de totale waarde van je $1.000 investering ongeveer $9.352,87 zijn geweest. Dit betekent dat je ongeveer $8.352,87 winst zou hebben gemaakt.

Conclusie

De reis van Pepe (PEPE) in de afgelopen periode is een perfect voorbeeld van de kansen en risico’s binnen de cryptomarkt. Met een opmerkelijke groei in korte tijd, toont PEPE aan hoe snel waarden kunnen veranderen, waardoor investeerders zowel aanzienlijke winsten kunnen realiseren als de volatiliteit van de markt kunnen ervaren. Let wel, bij een memecoin kan de prijs ook plotseling hard dalen.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om PEPE of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

SEC start zaak tegen Uniswap, wat kunnen we verwachten?
Crypto analisten voorspellen snelle start van nieuw Altcoin seizoen
Worldcoin bereikt 10 miljoen gebruikers en 70 miljoen transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging