Ripple

1 miljard XRP verplaatst van Bitstamp naar Bitgo

Extreme hoeveelheden XRP worden van Bitstamp naar Bitgo wallets verzonden sinds de samenwerking van de twee cryptobedrijven.


1 miljard XRP naar Bitgo wallets

Kort geleden merkte het Whale Alert Twitteraccount twee enorme overboekingen op. Dit waren transacties van elk 200 miljoen XRP tokens. Maar dit was nog niet alles. Er volgende nog meer grote transacties. In totaal zijn er 1 miljard XRP tokens verplaatst.

De enorme hoeveelheid tokens zijn binnen een halfuur van Bitstamp naar verschillende onbekende wallets verzonden. Whale alert merkte de volgende XRP transacties op:

Nadat de bovenstaande 400 miljoen XRP tokens zijn verplaatst volgden nog 4 enorme transacties van: 200 miljoen, 200 miljoen, 50 miljoen en 150 miljoen XRP.

De enorme transacties bleven niet onopgemerkt en het leverde veel discussie op onder de crypto community. Door de discussie onder post kwam er een reactie vanuit Bitstamp. Een link hierin verwijst naar een recente aankondiging. Hierin staat namelijk dat Bitgo nu gebruikt wordt als veilige crypto-opslag voor Bitstamp. De cryptocommunity stelde de opmerking van Bitstamp op prijs.


Ripple neemt voormalig directeur van de Bank of America aan

De cryptogigant Ripple huurde een voormalig directeur van de Bank of America en Bitcoin wallet ‘Blockchain.com’ in als Amerika’s hoofd van regelgeving.

Samen met het onlangs geopende kantoor in Washington D.C. toont deze stap aan dat Ripple vastbesloten is om met de Amerikaanse toezichthouders te onderhandelen.

Ook deelde Ripple’s CEO Brad Garlinghouse dat het hoofd van MoneyGram hem had gebeld. Dit deed hij om te zeggen dat Ripple de uitvoering van On-Demand Liquidity en XRP-gebruik in nieuwe markten zou moeten versnellen.