Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

10 miljoen OKT-tokens uitgegeven: Genesis komt in fase 10

De in 2017 opgerichte bekende cryptocurrency exchange OKEx heeft een nieuwe aankondiging naar buiten gebracht. Zo heeft de cryptocurrency exchange zijn OKExChain hoofdnetwerk nu beschikbaar gesteld voor early adopters met de uitgifte van 10 miljoen OKT-tokens.


Ruim 3 jaar in ontwikkeling

Het OKExChain-project is inmiddels ruim 3 jaar in ontwikkeling en heeft meerdere testversies gehad. Nu lijkt de ontwikkeling bijna klaar te zijn waardoor het hoofdnetwerk officieel gelanceerd kan gaan worden. Om de uitrol van het netwerk succesvol te laten verlopen zal de lancering in 4 fasen plaatsvinden. De eerste fase is al gestart en zal naar verluidt tot ongeveer 13 januari 2021 duren. Hierna zal automatisch de volgende fase van start gaan. De huidige fase, de Genesis-fase, zal de native token van het netwerk beschikbaar stellen.

Houders van de huidige OKB, kunnen wanneer zij dat willen deze tokens inzetten om OKT te verdienen als beloning in de huidige Genesis-fase. Wanneer zij deze OKB inzetten, zullen zij OKT-tokens ontvangen dat in verhouding zal zijn met het aantal ingezette OKB-tokens. Naar verluidt is er geen minimum of maximum in te zetten tokens ingesteld.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


De verschillende fasen

Nadat deze fase voltooid is, zullen in fase 2 en fase 3 diverse stabiliteitstestprotocollen en de OKT-opnamefunctie worden geïntroduceerd, waarbij ook zal worden gekeken naar de validators binnen het netwerk. De laatste fase zal de focus leggen op de introductie van slimme contractmogelijkheden, waardoor een volledige Ethereum-compatibiliteit mogelijk wordt gemaakt.

Volgens de CEO van OKEx, Jay Hao, maakt het bedrijf momenteel grote inspanningen om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van financiële systemen in de toekomst. Dit netwerk is een grote stap in die richting.

In 2020 had OKEx een aantal keer te kampen met organisatorische problemen, waardoor ze tijdelijk alle handel op hun platform moesten bevriezen. Deze problemen lijken inmiddels volledig opgelost te zijn, waardoor ook de handel hervat kon worden. Door de tijdelijke bevriezing hebben veel gebruikers echter wel gekozen om hun fondsen van het platform af te halen. Hierdoor is de exchange momenteel in een herstelfase, totdat de fondsen weer op het oude niveau liggen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten