NFT Nieuws

NFT Nieuws

13-jarige wordt binnen één jaar multimiljonair door dino-NFT’s

Een 13 jarig meisje, genaamd Nyla Hayes tekende vrouwen geïnspireerd door de brontosaurus en verkocht de NFT’s online, waardoor ze in één klap multimiljonair werd.


Meer dan 3000 ontwerpen in de collectie

NFT’s kunnen heel erg veel van waarde verschillen. Zo bestaan er verhalen over NFT’s die binnen enkele maanden 90% van hun waarde verloren, maar er bestaan ook succesverhalen. Een 13-jarig meisje uit de VS onthulde onlangs dat ze in slechts een jaar tijd multimiljonair was geworden. Ze had haar zelfgetekende, dinosaurus NFT’s online verkocht voor enorme hoeveelheden geld.

Nyla Hayes combineerde haar liefde voor de brontosaurus met lange nek met iconische vrouwen door de geschiedenis heen. Enkelen hiervan waren Lucille Ball en Ruth Bader Ginsburg. Met meer dan 3000 ontwerpen in haar collectie verkoopt Nyla haar kunst online als NFT’s. In een interview met NBC News Now zei Nyla:

“Ik hou ervan om vrouwen van over de hele wereld te tekenen, omdat ik echt van verschillende culturen en verschillende achtergronden houd. Ik wist niet hoe ik ze moest noemen, dus ik zag ze gewoon als lange nekken.”

De prijzen voor Nyla’s NFT’s variëren tussen de $6 duizend tot $3 miljoen dollar. Wat je mening over NFT’s ook is, het valt niet te ontkennen dat Nyla’s een geweldige ondernemer is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten