Ripple Nieuws

138 miljoen XRP verplaatst door Ripple en exchanges

Whale Alert, een platform dat grote hoeveelheden verplaatste cryptocurrencies volgt, heeft vijf grote transfers gespot met in totaal 138 miljoen XRP. Dat heeft een waarde van ongeveer $137.529.292.


138 miljoen XRP verplaatst

Volgens gegevens die door het Whale Alert-team zijn gedeeld, hebben de afgelopen 24 uur verschillende exchanges, samen met Ripple zelf, voor $137,5 miljoen aan XRP tokens verplaatst.

De vijf cryptotransacties die door Whale Alert zijn gedetecteerd, bevatten allemaal minimaal 13 miljoen en maximaal 50 miljoen XRP tokens. Afzenders zijn exchanges als Binance, Huobi en Bittrex.

Ripple zelf verplaatste ongeveer 16 uur geleden 20 miljoen XRP van zijn RL18-VN-wallet naar zijn in Mexico gevestigde partner, Bitso-exchange. De Bitso-exchange is het grootste crypto-handelsplatform in Latijns-Amerika en tot nu toe de enige crypto-unicorn in deze regio. Ripple’s RL18-VN dient om XRP van Ripple te distribueren naar zijn klanten, partners en crypto-exchanges om de liquiditeit van XRP te ondersteunen.

Huobi heeft 30 miljoen tokens naar Binance verplaatst. Later verplaatste de grootste digitale exchange ter wereld 50 miljoen XRP naar Huobi. Tegen de tijd dat het artikel werd gepubliceerd, heeft Whale Alert echter de gegevens over de bovengenoemde XRP-overdrachten verwijderd zonder er commentaar op te geven.


Jed McCaleb verkoopt 80 miljoen XRP

Uit gegevens van XRPscan-platform blijkt dat voormalig CTO van Ripple Labs Jed McCaleb de afgelopen 14 dagen ongeveer 80 miljoen XRP tokens heeft verkocht. Eerder deze maand had hij maar liefst 182,3 miljoen tokens van Ripple had ontvangen.

Hij heeft tot nu toe elke dag in augustus van 4,4 miljoen tot 6,5 miljoen XRP verkocht. Volgens XRPscan heeft Jed vandaag nog eens 6.558.019 XRP verkocht. Op dit moment staan ​​er nog altijd 640.040.127 tokens op zijn crypto-wallet. Deze is gemaakt toen Ripple werd opgericht met de hulp van McCaleb. Jed was de eerste chief technology officer van het bedrijf. In 2013 vertrok hij om rivaal Stellar op te richten.

Sindsdien ontvangt McCaleb reguliere XRP-uitbetalingen van Ripple in plaats van een eenmalige betaling ter waarde van acht miljard XRP. Zo voorkwam het bedrijf dat Jed dit enorme bedrag in één keer op de markt dumpte. Daarmee werd op zijn beurt een ineenstorting van de XRP-prijs acht jaar geleden voorkomen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten