Persbericht

$200 dollar Kerstmis Giveaway op Bexplus

Registreer via deze link voor een permanente 10% korting op je handelskosten.

De leverage exchange ‘Bexplus’ heeft een kerstcadeau marathon aangekondigd. Deze zal beginnen vanaf 20 december. Handelaren maken kans op $200 dollar gratis crypto’s, krijgen $100 dollar stortingsbonus om hun investeringsbedrag te verhogen en betalen minder handelsfee’s op kerst en oud en nieuw.


$200 dollar Crypto Giveaway

Bexplus geeft een cryptopakket van $200 weg ($50 in BTC, ETH, LTC en XRP elk) aan 4 willekeurige winnaars. Om deel te nemen moeten je het officiele Twitter account (@BexplusExchange) van Bexplus volgen. Ook moet je de vastgezette post retweeten en 3 vrienden een Bexplus kerstwens geven.

4 winnaars worden bekendgemaakt op 24 december 12 uur PST.


$100 Deposit Bonus

Elke gebruiker komt in aanmerking om een 100% bonus op zijn of haar storting te krijgen, wel moet het stortingsbedrag 0,1 BTC of meer zijn. Houd er rekening mee dat de bonus kan worden gebruikt als marge, d.w.z. het is niet toegestaan om deze direct uit te cashen, maar alle winsten die met bonus worden gemaakt, kunnen worden opgenomen.

 

Geniet van geen commissiekosten tijdens de kerstdagen

A. Van 20 december tot 24 december (UTC) kunnen alle gebruikers die handelen op Bexplus 50% korting op commissies ontvangen voor alle handelsparen.

Op eerste kerstdag kunnen alle gebruikers die op Bexplus handelen, genieten van 100% korting op commissies ontvangen voor alle handelsparen.

B. Ook van 26 december tot 31 december (UTC) kunnen alle gebruikers die handelen op Bexplus 50% korting op commissies ontvangen voor alle handelsparen.

Op nieuwjaarsdag kunnen alle gebruikers die op Bexplus handelen genieten van 100% korting op commissies ontvangen voor alle handelsparen.

Ga voor meer informatie naar de introductiepagina van het kerstpakket.


Over Bexplus

Bexplus is een 100x leverage exchange platform uit Hongkong dat in 2017 is opgericht. De exchange biedt eeuwigdurende future contracten op verschillende cryptomunten, zoals: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP en EOS.

 

De belangrijkste Bexplus-kenmerken zijn: geen financieringskosten (bedrag van de marge in het systeem voor het betalen van de volgende financiering), geen spread (verschil tussen koop- en verkoopprijs) en beschikbaarheid van een handelssimulator geladen met gratis 10 BTC voor demo-handel.

De kernfunctie van Bexplus is een leverage (hefboom) van 100x: Dit is een krachtig instrument om de winstgevendheid van beleggers te verbeteren. Met een hefboomwerking van 100x is slechts $ 100 vereist om een positie van $ 10.000 te openen. Beleggers kunnen zelfs bij de minste prijsbewegingen winst behalen.


Volg Bexplus via social media: