polygon (matic)
Polygon

28.500 adressen kopen 410 miljoen MATIC tussen $0,99 en $1,08.

Polygon, de Layer 2-schaaloplossing voor Ethereum, heeft veel aandacht gekregen van zowel investeerders als handelaren. Volgens on-chain-gegevens van ali_charts hebben meer dan 28.500 adressen tussen de prijsklasse van $0,99 en $1,08 ongeveer 4,10 miljard MATIC-tokens verzameld.

De vooruitzichten van Polygon

De slimme analist heeft geconcludeerd dat er een sterk ondersteuningsniveau is gecreëerd voor MATIC/USD als gevolg van de accumulatie die er plaatsvond. Dit betekent dat investeerders vertrouwen hebben in de toekomstige vooruitzichten van Polygon, marktanalisten bevestigen dit.

Ali stelt dat Polygon momenteel wordt geconfronteerd met een aanzienlijke aanvoer naar een prijs dat ligt tussen $1,15 en $1,31. Er liggen hier ongeveer 45.300 adressen met een samengeteld bezit van circa 1,50 miljard MATIC. Volgens hem zou het doorbreken van dit weerstandsniveau een belangrijke prestatie zijn voor de cryptocurrency en kunnen leiden tot een nieuwe uptrend.

Beleggers zullen aandachtig volgen of Polygon in staat is deze uitdaging te overwinnen, aangezien het volgens sommigen in de cryptowereld een cruciaal moment zou kunnen zijn voor de prijsontwikkeling van de cryptovaluta. Algemeen gezien lijken de on-chain-data aan te geven dat er een aanzienlijke vraag naar MATIC is, en de solide fundamenten en toenemende acceptatie van Polygon zouden de weg kunnen vrij maken voor een toekomstige prijsstijging.

Samenwerking Polygon En Wakweli

Polygon heeft recentelijk een samenwerking aangekondigd met Wakweli, een Web3 infrastructuur protocol. Met deze samenwerking kan Polygon NFT authenticatie mogelijk maken door geldigheidscertificaten te bieden voor NFT’s.

Wakweli heeft de verantwoordelijkheid voor het uitgeven van certificaten voor de authenticiteit van alle digitale activa van Polygon. Door de overeenkomst zullen deze activa met het certificatiesysteem van Wakweli kunnen communiceren en compatibel zijn.

Temidden van al deze ontwikkelingen is de eigen token van het Polygon netwerk, MATIC, in de afgelopen 24 uur met 3,45% gedaald naar $1,08. Op het moment van schrijven heeft MATIC/USD als slot een marktkapitalisatie van $9,8 miljard.

Altcoin nieuws

Crypto analist: Bitcoin gepiekt, het is tijd voor altcoins
CTO van Andreessen Horowitz bekritiseert memecoins als ‘riskant casino’
Glassnode oprichters: Altcoins klaar voor stijging van 350%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?