Rexas Finance
Persbericht

3 onderschatte crypto’s die Dogecoin (DOGE) in 2025 zullen inhalen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Te midden van de cryptobubbel van 2021 bereikte Dogecoin (DOGE) indrukwekkende hoogtes met een stijging van meer dan 10.000 procent, dankzij zijn fanatieke volgers en de steun van bekende figuren zoals Elon Musk.

Als je echter naar de groei van de cryptomarkt kijkt, is het duidelijk dat beleggers ook verveeld zijn geraakt door alleen ‘meme coins’ en in feite op zoek zijn naar iets nuttigers met groeipotentieel. In dit geval proberen we uit te leggen hoe je in cryptocurrency kunt investeren door drie cryptocurrencies te presenteren die, hoewel nog niet zo bekend, Rexas Finance (RXS), Shiba Inu (SHIB), en nog een andere munt die we later zullen onthullen, Dogecoin binnen vijf jaar, tegen 2025, zullen verslaan.

Rexas Finance (RXS): Het verstoren van de markt voor tokenisatie van reële activa

Rexas Finance (RXS) strijdt om de beste altcoin te zijn die Dogecoin tegen 2025 overtreft. Dogecoin werd immers op de markt geïntroduceerd als een meme-valuta zonder echte waarde en dus zonder echt gebruik. Rexas Finance richt zich op een specifieke zakelijke behoefte, zoals de tokenisatie van reële activa (RWA). Dankzij blockchaintechnologie stelt Rexas Finance beleggers in staat om een enkel model of eenheid van dure activa zoals onroerend goed, kunstwerken en grondstoffen te kopen, waardoor de deur wordt geopend voor veel particuliere beleggers in voorheen illiquide markten.

Rexas Launchpad stelt gebruikers in staat hun eigen tokens te ontwikkelen en uit te geven, wat een paradigmaverschuiving creëert in het eigendom van activa en een soepele manier biedt voor nieuwe bedrijven om financiering te verkrijgen. Ten slotte maakt Rexas Finance gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder AI en slimme contracten, die verantwoordelijkheid garanderen bij zowel de uitgifte van tokens als het beheer van activa. Bovendien is de AI-generator voor NFT’s op het platform een ander indrukwekkend onderdeel van het aanbod. Deze functie helpt makers bij het creëren van NFT’s zonder dat ze handmatig artistieke composities hoeven te ontwerpen.

Momenteel verkoopt Rexas Finance zijn tokens tegen een presale prijs van $0,06. Dit is de 4e fase van de presale, waarin het bedrijf al meer dan 66 miljoen tokens heeft verkocht, waarvan de meeste al aanzienlijke bedragen hebben opgebracht, waardoor het bedrijf aan de top staat van concurrerende sectoren. Wat nog fascinerender is, is dat alle langetermijnbeleggers verheugd zullen zijn om te weten dat het groeipotentieel hier aanzienlijk is.

Shiba Inu Coin

Aanvankelijk was Shiba Inu (SHIB) net als Dogecoin een meme coin, maar het heeft in korte tijd een heel crypto-ecosysteem opgebouwd dat veel meer functionaliteiten biedt dan in het begin. De ontwikkelaars van Shiba Inu gingen op zoek naar manieren om nut te genereren voor de token, waardoor het realistischer werd om het als meer dan een meme-project te zien.

De introductie van ShibaSwap, een gedecentraliseerde beurs (DEX), heeft het gebruik van de token verbeterd door gebruikers in staat te stellen de SWAP SHIB-token te staken en de SHIB-token te “farmen”. De Shibarium Layer-2 scaling-oplossing, die in ontwikkeling is, hoopt een speciale blockchain voor de token te integreren, wat de kosten zal verlagen en de schaalbaarheid zal verbeteren. De Shiba Inu-gemeenschap heeft de steun genoten van zowel investeerders als ontwikkelaars die het ecosysteem verder willen uitbreiden, wat betekent dat de waarde van de token waarschijnlijk zal stijgen met de introductie van nieuwe use cases.

Shiba Inu heeft al lange tijd oog voor de metaverse, en zijn functionaliteiten met non-fungible tokens (NFT’s) kunnen dodelijk zijn en Shiba Inu krachtiger maken dan Dogecoin. De verdere komende veranderingen en het opkomende ecosysteem zullen naar verwachting SHIB voorbij de status van meme-coin tillen, met fundamentele basisprincipes in plaats van de onderliggende gedachte dat SHIB slechts een meme-token is.

RexasFinance

VeChain (VET): Mogelijkheden voor supply chain management op het volgende niveau

Dit cryptocurrency-project van VeChain (VET) is misschien wel één van de meest ondergewaardeerde expansiemunten met het potentieel om de populariteit van Doge tegen 2025 te overtreffen. In tegenstelling tot veranderlijke valuta-eenheden zoals DOGE, heeft VeChain ten minste één tastbaar doel: het wil de manier waarop supply chain management werkt veranderen door middel van blockchaintechnologieën, wat de transparantie, effectiviteit en traceerbaarheid van de wereldwijde toeleveringsketen versterkt.

VeChain’s innovatieve bedrijfsmodel, met twee tokens (VET en VTHO), verbetert bepaalde functies zoals de efficiëntie en schaalbaarheid van het netwerk. De investeringscontracten met bedrijven zoals Walmart China en BMW laten zien dat VeChain zakelijk goed kan presteren in de echte wereld. De innovatieve producten van VeChain stellen klanten ook in staat hun producten van fabrikant tot eindgebruiker te traceren, wat het supply chain management verbetert, het risico op namaak minimaliseert op verschillende productieniveaus, en de echtheid van de producten garandeert.

Met veel organisaties die kiezen voor blockchain-gebaseerde systemen voor supply chain management, blijft VeChain een dominante speler op de markt die aan alle technologische behoeften voldoet in korte tijd, wat eenvoudig lijkt. Dogecoin is tegen 2025 verleden tijd.

Waarom deze cryptos Dogecoin zullen verdringen

Tokenhouders concentreerden zich vooral op het verhandelen van Dogecoin, aangezien het als een investering redelijk goed heeft gepresteerd. Dogecoin heeft echter niet het gebruik en groeipotentieel dat projecten zoals Rexas Finance, Shiba Inu, VeChain en andere blockchains wel hebben.

De aandacht van investeerders verschuift naar cryptocurrencies die gebruikt kunnen worden voor media, reële toepassingen hebben en gezonde ecosystemen bezitten. Rexas Finance staat vooraan in de revolutie van de tokenisatie van reële activa, en de Launchpad en AI-generator bevatten aantrekkelijke functies voor zowel de gemiddelde als institutionele beleggers. De prestaties van de presale zullen naar verwachting gewaardeerd worden op $0,20 bij notering, wat het een realistische kanshebber maakt voor enorme groei tegen 2025.

Shiba Inu transformeert van een meme-coin naar het aanbieden van andere toepassingen aan zijn houders, wat de vraag naar en het aanbod van de token vergroot dankzij ShibaSwap DEX, Shibarium Layer-2 oplossingen en toegenomen metaverse en NFT-projecten. Met blockchaintechnologie aan zijn zijde zal VeChain waarschijnlijk een leider worden in supply chain management, aangezien het bedrijf zijn producten al heeft uitgerold naar enkele van ’s werelds grootste bedrijven.

Conclusie

Met 2025 in zicht is het duidelijk dat meme-munten, vooral die op Doge gebaseerd zijn, waarschijnlijk relevant blijven in de dynamische cryptoruimte. De projecten van Rexas Finance, Shiba Inu en VeChain bieden echter veel meer nut en een groter langetermijnpotentieel, met meer investeringsvoordelen.

Voor degenen met een hoge risicotolerantie en op zoek naar grote rendementen, zal een verschuiving naar deze minder gewaardeerde cryptocurrencies een goede stap zijn, aangezien ze Dogecoin waarschijnlijk zullen overtreffen en geweldige rendementen zullen opleveren in de komende jaren.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk