crypto prijs stijgt
Altcoin

4 goedkope Crypto’s die gigantisch kunnen stijgen

Staat het altcoin-seizoen op het punt te beginnen? Hoewel het onzeker is, hebben we in het verleden vaak gezien dat wanneer Bitcoin (BTC) nieuwe recordhoogtes bereikt, veel andere cryptocurrencies ook aanzienlijk in waarde stijgen.

Vandaag nemen we een aantal relatief goedkope munten onder de loep die de potentie hebben om gigantisch te stijgen.

1. Gala (GALA)

Gala (GALA) is een cryptocurrency-project binnen de gamingindustrie, opgericht door ervaren gameontwikkelaars met het doel om gamers meer zeggenschap te geven over hun in-game items via blockchain- en Web3-technologieën.

GALA dient als het betaalmiddel binnen het Gala-ecosysteem, waarmee gebruikers games en in-game items kunnen kopen, en kunnen deelnemen aan het bestuursproces. Het project ambieert een gedecentraliseerd platform te zijn waarop spelers de eigenaar zijn van hun digitale activa en ontwikkelaars hun spellen kunnen publiceren en financieel benutten.

De cryptomunt is momenteel gunstig geprijsd. Na een recent hoogtepunt van $0,08 op 10 maart, is de munt op dit moment verkrijgbaar voor $0,068.

2. VeChain (VET)

Het blockchainplatform VeChain (VET) zet zich in voor het optimaliseren van supply chain management en bedrijfsvoering. Het streeft ernaar een betrouwbaar en schaalbaar kader te verschaffen dat de gehele toeleveringsketen verrijkt met transparantie, traceerbaarheid en efficiëntie, van de productiefase tot aan de levering.

Het ecosysteem van VeChain maakt gebruik van twee specifieke tokens: VET en VTHO. VET is het primaire token dat binnen het VeChain-ecosysteem wordt ingezet voor het overdragen van waarde en het faciliteren van bedrijfsactiviteiten.

VTHO, aan de andere kant, wordt gebruikt om transactiekosten en andere netwerkactiviteiten te dekken, waardoor het mogelijk wordt voor bedrijven en individuen om de blockchain efficiënt te gebruiken.

Sinds januari heeft VeChain een opmerkelijke opwaartse trend ervaren, waarbij het bijna verdubbelde in waarde en een hoogtepunt bereikte van $0,051. Op het moment van dit schrijven is de waarde van de token enigszins gedaald, met ongeveer 20%, en wordt nu verhandeld rond de $0,044.

3. Celer Network (CELR)

Celer Network (CELR) is een geavanceerd blockchainplatform ontworpen om cross-chain transacties te faciliteren. Het richt zich op het bieden van snelle, veilige en kostenefficiënte off-chain uitwisselingen. De kern van deze functionaliteit is het State Guardian Network (SGN), dat gebruikmaakt van een Proof-of-Stake (PoS) mechanisme.

Het SGN fungeert als een cruciale intermediair, vergelijkbaar met een centrale boodschapper en router, voor het overbrengen van berichten en het uitvoeren van transacties tussen verschillende blockchainnetwerken. Door deze structuur biedt Celer Network een veilige en vloeiende manier voor uiteenlopende blockchains om onderling te communiceren, wat cruciaal is voor de interoperabiliteit binnen het blockchain-ecosysteem.

Wat de waarde betreft, blijft CELR aanzienlijk onder zijn all-time high (ATH) die het in 2021 bereikte. Met een huidige marktwaarde van ongeveer $0,03, handelt CELR meer dan 84% lager dan zijn historische piek.

4. Helium Mobile (MOBILE)

Helium Mobile maakt deel uit van het Helium-netwerk, een grensverleggend project dat zich richt op de decentralisatie van draadloze infrastructuur. Dit initiatief stelt gebruikers in staat om zelfstandig draadloze netwerken op te zetten en te beheren, waarmee het de controle over draadloze connectiviteit democratiseert.

Binnen dit netwerk wordt Helium (HNT) gebruikt als de primaire cryptocurrency voor het ondersteunen van de netwerkinfrastructuur. Daarnaast dragen specifieke tokens, zoals MOBIEL voor 5G-netwerken, bij aan de verdere ontwikkeling en ondersteuning van deze gedecentraliseerde netwerken.

Wat de koers betreft, heeft MOBIEL een indrukwekkende prestatie laten zien in december 2023. In minder dan twee weken tijd heeft de token een explosieve groei doorgemaakt, met een stijging van bijna 3.000%.

Nog 6 dagen geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Gala of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 6 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

SEC start zaak tegen Uniswap, wat kunnen we verwachten?
Crypto analisten voorspellen snelle start van nieuw Altcoin seizoen
Worldcoin bereikt 10 miljoen gebruikers en 70 miljoen transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging