Rexas Finance
Persbericht

4 Penny Cryptos die de Monster Rally van 2021 van Shiba Inu zullen nabootsen, en waarom SHIB niet opnieuw zal leveren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Shiba Inu-token maakte een spectaculaire groei door in 2021, waarbij de prijs abrupt steeg van $0,00000172 naar $0,00003532, wat neerkomt op een waardetoename van 1.953% binnen enkele dagen.

Aan de andere kant is de situatie sindsdien veranderd en zal deze waarschijnlijk anders zijn in de toekomst, waarbij dezelfde indrukwekkende beweging van SHIB niet meer zal worden gezien.

Terwijl investeerders blijven zoeken naar de volgende grote kans, zijn er enkele penny-cryptocurrencies opgekomen die enorme rendementen kunnen bieden. In dit artikel bespreken we vier van zulke speculatieve projecten: Rexas Finance (RXS), Ripple (XRP), NEIRO en Dogs. Al deze tokens hebben bijzondere eigenschappen die dezelfde hoogtes kunnen bereiken als SHIB in 2021.

Het Veranderende Landschap voor Shiba Inu

Shiba Inu ontstond grotendeels door de hype rondom sociale media en marktspeculatie. Echter, met een overvloed van meer dan 589 biljoen tokens en afhankelijkheid van de gemeenschap, is het waarschijnlijk onderhevig aan prijsvolatiliteit, wat twijfels doet rijzen over de perceptie als een niche- en geen meme-munt.

Maar aan de andere kant richt de nieuwe golf van penny-cryptocurrencies zich op sterke fundamenten, nieuwe technologieën en verschillende gebruikstoepassingen. In plaats van te concurreren met bestaande meme-munten, kunnen investeerders hopen op een veelbelovende toekomst bij nieuwe projecten met reële toepassingen en groeipotentieel.

Rexas Finance (RXS)

Het project Rexas Finance (RXS) wint snel aan momentum en bevindt zich nog in de groeifase. Momenteel in de presale-fase kost RXS slechts $0,05, wat zeer voordelig is voor investeerders. Wat Rexas echter uniek maakt, is dat het zich richt op de tokenisatie van onroerend goed, wat de traditionele vastgoedmarkt wil transformeren door investering in vastgoed toegankelijker te maken voor een breder publiek.

De prijs van Rexas is vastgesteld op $0,20, wat een potentiële stijging van 300% betekent voor vroege investeerders. Tot nu toe zijn er meer dan 50 miljoen tokens verkocht van de totale voorraad van 1 miljard tokens. Aangezien de interesse in vastgoedbeleggingen continu toeneemt, kan RXS een vergelijkbare stijging doormaken als SHIB in 2021, waardoor investeerders kunnen profiteren van een groeiende sector.

Ripple (XRP)

Een andere penny-crypto is Ripple (XRP), die de prestaties van SHIB wil overtreffen. Hoewel de prijs rond $0,62 ligt, heeft het nog steeds te maken met compliantieproblemen, maar de fundamenten zijn goed. Het Ripple-netwerk is van plan de wereldwijde markt voor geldoverdrachten te optimaliseren door snellere en goedkopere alternatieven te bieden voor bestaande betalingssystemen.

XRP blijft één van de favoriete investeringsopties, ondanks de historische tegenslagen, met ongeveer 50 miljard tokens in omloop en een marktkapitalisatie van ongeveer $23 miljard. Naarmate de adoptie van efficiënte betalingsoplossingen toeneemt, kan de populariteit van XRP opnieuw opleven, wat grote winsten kan opleveren voor investeerders die op de huidige prijsniveaus instappen.

RXS Banner

NEIRO

Neiro Coin (NEIRO) is een meme-munt geïnspireerd door Neiro, een reddingshond die de nieuwe Doge werd nadat Kabosu, de oorspronkelijke Dogecoin-hond, overleed in mei 2024. Gelanceerd als een community-gedreven project, begon NEIRO met een moeizame start, aangezien de oorspronkelijke maker het project verliet, maar de gemeenschap nam het snel over en duwde de munt vooruit.

NEIRO heeft een schokkende stijging van 2000% gezien in de afgelopen maand sinds de notering op Binance en was ook één van de best presterende meme-munten in september 2024. Met een marktkapitalisatie van $487 miljoen en actieve ondersteuning van de gemeenschap, trekt NEIRO investeerders aan die hopen de dominantie van Shiba in 2021 te herhalen.

Dogs

DOGS Coin, geprijsd op $0,0007, is een meme-munt gebouwd rond Telegram en moedigt gebruikers aan met dagelijkse check-ins, verwijzingen en fooien. Het grote aandeel van de community in de tokens versterkt de gedecentraliseerde architectuur en bevordert een bottom-up-model dat massale adoptie stimuleert door integratie met Telegram.

Met een totale voorraad van 1 miljard tokens en een geschatte marktkapitalisatie van $40 miljoen heeft DOGS de aantrekkingskracht van de gemeenschap. Dankzij het potentieel voor massale adoptie, liefdadigheidsactiviteiten en gemeenschapsopbouw, kunnen we een vergelijkbare boom als SHIB zien en een waardestijging op de markt.

Conclusie

De opkomst van Shiba Inu in 2021 was spectaculair, maar gezien de huidige situatie lijkt het erop dat meme-munten zoals SHIB mogelijk niet dezelfde rendementen kunnen behalen in een vergelijkbare tijdspanne. In plaats daarvan bieden deze penny-cryptocurrencies, zoals Rexas Finance (RXS), Ripple (XRP), NEIRO en Dogs, nieuwe ideeën met reëel potentieel die goede rendementen kunnen genereren.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS), bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk