dogizen
Persbericht

4 redenen waarom experts denken dat Dogizen Ton zal overtreffen in 2025

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dogizen is met zijn Telegram gaming platform op het toneel verschenen en haalt nu al serieuze bedragen binnen, met 619k $ na slechts 2 weken. Ondertussen heeft Toncoin zichzelf stevig gevestigd met een marktkapitalisatie die al in de miljarden loopt en winsten van 1000%. Beide projecten zijn sterk; Dogizen is echter, vooral in deze vroege stadia, veruit de slimmere keuze als je op zoek bent naar een dikke vette 100x.

Nu experts zich storten op Dogizen’s baanbrekende ICO, laten we eens kijken waarom Dogizen de rendementen van Toncoin in 2025 waarschijnlijk zal overtreffen.

1. Dogizen is de allereerste Telegram ICO

Als de allereerste ICO op Telegram is Dogizen een pionier in de wereld van crypto. De geschiedenis leert ons dat wereldprimeurs vaak epische winsten opleveren; iedereen wenst dat ze eerder bij originele coins als BTC en ETH waren geweest.

Dogizen wordt rechtstreeks losgelaten op het enorme publiek van Telegram van bijna 1 miljard gebruikers, wat vrijwel ongehoord is voor een ICO. Het is moeilijk om de synergie van het lanceren van een ICO op een platform met zo’n enorme gebruikersbasis over het hoofd te zien. Telegram is ook erg populair onder crypto investeerders, wat betekent dat Dogizen vanaf het begin een hyper geëngageerd publiek zal hebben.

Bovendien zijn er slechts ongeveer 550 miljoen crypto houders. Wat betekent dat een groot deel van Dogizens publiek crypto noobs zal zijn. Recent bewijs toont aan dat Telegram games griezelig goed zijn in het onboarden van no-coiners in de sector. En aangezien de ICO van Dogizen volledig op zichzelf staat binnen de Telegram app, biedt Dogizen precies het soort eenvoudige, gestroomlijnde onboarding proces dat geschikt zou zijn voor deze no-coiners. Dogizen heeft in wezen het ultieme proces om de markt te laten groeien.

2. Dogizen Universe: iets wat de industrie nog nooit eerder heeft gezien

Dogizen maakt gebruik van zijn presale om het next-gen gaming platform op Telegram te bouwen, met als doel een hub te creëren voor zowel gamers als ontwikkelaars. Dogizen Universe is van plan om honderden innovatieve games te hosten, en biedt een game launchpad met directe toegang tot zijn groeiende community van spelers. Voor ontwikkelaars zal Dogizen SDK’s en kant-en-klare oplossingen bieden, waardoor het makkelijker dan ooit wordt om op Telegram gebaseerde games te maken en te implementeren.

Zowel spelers als ontwikkelaars krijgen de kans om inkomsten te genereren door games te maken en te spelen om te verdienen, terwijl DOGIZ token houders profiteren van het delen van de winst van Dogizen Universe na de ICO. Dit ecosysteem positioneert Dogizen Universe in feite als een mini-Amazon voor Telegram games. Zoals je hieronder zult zien, ziet Telegram gaming er op dit moment behoorlijk indrukwekkend uit.

3. Telegram gaming zal groot worden

Telegram gaming is booming en Dogizen is gepositioneerd om er volledig van te profiteren. In slechts zes maanden is Telegram gaming gegroeid van nul naar $1,2 miljard, aangestuurd door blockchain games met 4,2 miljoen actieve wallets. Het tap-to-earn model, waarbij spelers beloningen verdienen voor eenvoudige acties, drijft deze groei aan, en Dogizen zit er middenin.

Een voorbeeld is Hamster Kombat, dat enorm populair werd na een airdrop en nu mikt op een marktkapitalisatie van $250 miljoen na een succesvolle notering op Binance. Op dezelfde manier heeft Catizen 40 miljoen spelers aangetrokken, waarvan ongeveer 1 miljoen betalen om te spelen. De vraag naar op Telegram gebaseerde games is onmiskenbaar, en Dogizen’s plaats in dit bloeiende ecosysteem geeft het een enorm potentieel.

Coins die op Binance worden genoteerd, zagen een stijging van 41% na hun release. Nu Dogizen in dit explosieve landschap wordt klaargestoomd, is er geen reden waarom het niet hetzelfde traject zou kunnen volgen.

4. Dogizen is alleen in ICO fase: 100x stijging in het verschiet

De grootste winsten komen altijd als je er vroeg bij bent, en Dogizen bevindt zich nog steeds in de ICO-fase. De kans om tokens te bemachtigen voor slechts 0,00007 $ zal niet lang duren.

ICO’s hebben keer op keer bewezen dat ze waanzinnige rendementen opleveren voor vroege investeerders. Notcoin schoot bijvoorbeeld van $0,004611 op 24 mei naar $0,02836 op 2 juni, een stijging van 515% in slechts een paar dagen.

Dogizen vertoont nu al tekenen van het worden van de volgende Superverse, een project dat 100x winst opleverde voor degenen die investeerden voordat het op de open markt kwam. Dogizen volgt waarschijnlijk een soortgelijk pad, en met zijn unieke plek in GameFi en zijn Telegram lancering is een rendement van 100x volledig binnen bereik. 

Alle winst die TON maakt, kan Dogizen vermenigvuldigen

Als onderdeel van het ecosysteem van TON kan Dogizen profiteren van het succes van Toncoin. Het netwerk van TON wordt met de dag sterker, met nieuwe functies zoals NFTs, digitale geschenken en de naadloze integratie met Telegram. Experts zijn ervan overtuigd dat Toncoin dit jaar een solide groei zal doormaken, aangezien meer gebruikers de blockchain omarmen, en de groei van 150% op jaarbasis spreekt voor zich.

Terwijl TON waarschijnlijk een rendement van 5x zal zien, zou Dogizen, met zijn potentieel in de beginfase, die winsten kunnen vermenigvuldigen. Investeerders hebben gezien wat er gebeurt als een token als Dogizen een groeiend ecosysteem als TON aanboort: het profiteert van de infrastructuur en brengt tegelijkertijd zijn eigen explosieve groei. Dit is precies waarom experts 100x winst voorspellen voor Dogizen, aangezien het meelift op de golf van zowel zijn eigen succes als dat van TON.

De Dogizen presale is live en trekt investeerders aan. Bezoek de officiële website van Dogizen voor meer informatie.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk